Şehrinaz Bayraktar

Şehrinaz Bayraktar

[email protected]

Egede İlk Olsun Nazilli Belediyesine Akademisyen Bir Aday Gelsin

11 Kasım 2013 - 19:20

Ya Rabbim nedir bu herkesteki telaş? Yerel seçimler için birbirini yiyen insanlardaki bu hırs da neyin nesi?  Dışarıdan bakan bir seçmen olarak söylemeliyim ki bizler hırsla başkalarını ezmeye çalışan adayların yanında asla olmayacağız. Bizler efendiliğini koruyan, alçakgönüllülüğü kendisine yol bilmiş dürüst adaylarla birlikteyiz. Lakin unutmayın eski püskü amcalar bizim oylarımızı alamayacak. Bizler gençleri istiyoruz siyaset sofrasında. Bizler siyasete kadın eli değsin istiyoruz. Bizler vatan sevgisiyle çalışan, millet aşkıyla yanan yürekler istiyoruz. Bizler hem inançlı hem imanlı hem de yürekli siyasetçiler istiyoruz.
Siyaset yapmak her baba yiğidin harcı değildir dostlarım. Bizler Efe torunuyuz. Bize bizim gibi delikanlı efeler gerek. Çıktı mı er meydanına bastığı yerleri toprak diyip geçmeyecek, icraatları dilden dile konuşulacak. Şehrimizi Türkiye’ye tanıtacak, namı, endamı ve duruşuyla yakıp yıkacak bir başkan istiyoruz bizler.
Genç, dinamik, projeci, toplam kaliteci, eğitimli, akademisyen, siyasetin piri olmuş, çekirdekten yetişmeyi bırakın siyasetin içinde büyümüş, tek gayesi hizmet olan belediye başkanları sadece hayal değil dostlarım.
Halktan olan, halkla olan, halk için çalışıp dünya vazifelerini hak yemeden dürüstlükle, layıkıyla yapan; halka, memleketine, vatanına aşkla hizmet edip sonunda Hakka gideceğini unutmayan, vereceği en büyük hesabının Rabbine olduğunu hep hatırlayan tertemiz bir yürek tanıyorum ben.
Nazilli Belediye Başkan Adayı olarak görmek istediğim Dr. Önder TEKELİ siyaset yarışını hizmet yarışına dönüştürecek tek isimdir. Onu efendiliği ve alçakgönüllülüğü ile tanıyor herkes. İki üniversite mezunu, doktorasını üstün başarı ile yapmış üç dil bilen bir akademisyen olduğunu çoğu insan bilmez. Çünkü Dr. Önder TEKELİ kendi adını magazinsel yapmayı hiçbir zaman düşünmemiş hizmetleri ile ön plana çıkmıştır. Köylünden şehirliye, zenginden fakire herkesin gönlünde hizmetleriyle taht kurmuştur. Çünkü onun yüreğinde yanan ateş yalnız ve yalnız VATAN, BAYRAK ve KUR’AN içindir. Dr Önder TEKELİ’NİN paraya pula, şana, şöhrete, makama mevkie hiç mi hiç ihtiyacı yok sevgili okurlarım. O, vatanına hizmet etmek için var. Ona yalnızca Allah razı olsun diyin yeter.
Dr Önder TEKELİ seni siyasette görmek istiyoruz! Seni Belediye Başkan Adayı olarak görmek istiyoruz. Başarılarla dolu özgeçmişin dâhil her şeyi geçtim de siyaset yarışında senin o efendi, senin o asil, senin o delikanlı EFE duruşuna MUHTACIZ!

YORUMLAR

  • 0 Yorum