Reklam

Vatandaşlar Olmasa Buca Belediyesinin Duyacağı,Göreceği Yok!

EGEOLAY/İzmir'in en büyük ilçelerinden olan Buca'da hemen hergün 10'larca şikayet geliyor.

Vatandaşlar Olmasa Buca Belediyesinin Duyacağı,Göreceği Yok!
Editör: Ege Olay
24 Ağustos 2020 - 15:16 - Güncelleme: 24 Ağustos 2020 - 15:32
Yaklaşık 500 bin üzerinde olan Buca ilçesinde hemen hergün vatandaşlardan şikayetler geliyor.Twitter üzerinden yapılan şikayetlere Buca belediyesi cevap vererek çözüm sunmak için vatandaşların taleplerini karşılıyor lakin bunların hepsini gerçekleştiryormu belediye'den açıklama bekliyoruz.



İşte vatandaşlardan gelen şikayet ve talepler;



1-Artık şu buca göleti de bir temizlemeniz.Her yer çöple doldu taştı. Parktaki salıncaklar,oyuncaklar kırılıyor. Görevliler sadece oturup arabaları seyrediyor. Her geçen gün buranın salıncakları, masaları kırılıyor.







2-Başkanım burası İzmir Buca... Rezillik dilekçe vermekten yorulduk....

Fatma Aliye Hanım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin karşısı, Mustafa Kemal Mah. 696/3 - 696/12 -696/13 un sokaklarında harfiyat var asfalt yok, sokak aydınlatma yok, çöp kutusu yok...







3-Buca Menderes mahallesi 146/3 sokak yine çöp içinde insanlar düşünemediği için yığın yapıyor ama size zahmet olmazsa eğer en azından haftada bir buraya da çöp arabası yollar mısınız?





4-sevgili belediyemiz, adresi versem bu duruma bir el atarmısınız? Her akşam ve her hafta sonu manzaramız bu malesef. Düşensenize akşam olmuş, hafif hafif esen rüzgar. Tam çay içmelik yani. Ama gel gör ki manzara ve koku bir bardak çayı zehir ediyor insana:(





5-Buca belediyesi hala ilgilenmiyor629/12 sokak





6-Buca belediyesi diye demiyorum çok çalışkan. Verdiğimiz oyların karşılığını sonuna kadar veriyor(!) elbet seçim günü gelir.





7-Merhabalar, Buca Mustafa Kemal Mahallesi 694/12 sokaktaki yolda son 1 ay icerisinde 3 defa arabamin lastigi vida girmesinden dolayi patladi. Yeni binalarin yapilmasindan dolayi yol kenarlarina hafriyat vs atilmaktadir.





8-Yaklaşık 1 aydan beri şu çöp bidonu kırık ne zaman değiştirmeyi düşünüyorsunuz acaba????

1252 sokak cumhuriyet mahallesi BUCA...







9-şirinyer parkı içindeki oyun alanı leş gibi.Bir ara makinalarla güzelce yıkanıp temizlense iyi olur gibi geliyor







 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Sabahattin Kalkan
    3 yıl önce
    Yaklaşık 2 yılı aşkın Akıncılar mahallesi 563/1 sokak Buca'da ikamet ediyorum. Sokak sakinleri olarak defalarca ilettiğimiz sorunların hiç biri giderilmesi. Melez çayı görsel olarak çok kötü, koku ve mikrop saçıyor. Bu zaman diliminde sokak 1 kez süpüruldu, altyapı yok yağmur yağdığında seksek yaparak eve gidiyoruz. Sokak acilen temizlenmeli yeniden düzenlenmesi yapılmalıdır. Saygılarımla