36. Ödemiş Milli Fuarı, Koronavirüs tedbirleriyle açılacak

EGEOLAY/Ödemiş'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü etkinlikleri kapsamında her yıl 3-13 Eylül tarihleri arasında Ödemiş Belediyesince düzenlenen Ödemiş Milli Fuarı, kapılarını bu yıl 36. kez açacak. Koronavirüs salgınıyla mücadele önlemlerine uygun şekilde gerçekleşecek fuar için sosyal mesafe kurallarının da göz önüne alınacağı stantların satışı başladı.

36. Ödemiş Milli Fuarı, Koronavirüs tedbirleriyle açılacak
Editör: Ege Olay
24 Ağustos 2020 - 15:34
Ödemiş Milli Fuarı, Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünde 3 Eylül 2020 akşamı saat 20.00’da kapılarını açacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 13 Eylül’e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak 36. Ödemiş Milli Fuarı, Sağlık Bakanlığı’nın Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde belirtilen tedbirlere uygun şekilde gerçekleştirilecek.

125. Yıl Kültürpark karşısındaki 17 bin metrekarelik Ödemiş Belediyesi Fuar Alanı’nda gerçekleşecek fuar boyunca Ödemiş Belediyesince hijyen ve sosyal mesafe tedbirleri alınacak. Giriş ve çıkışların ayrı ayrı ve kontrollü şekilde sağlanacağı 36. Ödemiş Milli Fuarı’nda anonslarla mutlaka uyulması gereken kurallar hatırlatılırken denetimler yapılacak.

 

Stantlar satışa sunuldu

1985 yılından bu yana aralıksız düzenlenen Ödemiş Milli Fuarı için hazırlıklar sürerken stant yerleri de satışa sunuldu. Sivil Toplum Kuruluşlarına ücretsiz olarak verilen stantların satışı Ödemiş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce yapılıyor.

Konuyla ilgili detaylı bilgi 0232 545 11 99 dahili 117 numaralı telefondan alınabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum