Uşak Sivaslı Budaklarspor BAL Liginde

EGEOLAY/Uşak Sivaslı ilçesine bağlı Budaklar köyünün mütevazı takımı bu yıl ilk kez katıldığı Uşak Amatör Ligi şampiyonluğunun ardından BAL’ katılmaya hak kazandı.

Uşak Sivaslı Budaklarspor BAL Liginde
Editör: Ege Olay
21 Nisan 2022 - 15:37 - Güncelleme: 21 Nisan 2022 - 15:41
Uşak Karaağaç Stadyumu’nda 17.04.2022 tarihinde oynanan Bölgesel Amatör Lig Play-Out karşılaşmasında Budaklar Spor, Bölme Spor’u 2-0 yenerek Bölge Amatör Lig’e yükseldi
Budaklarspor Kulüp Başkanı Basri Tufan,bir avuç inanmış gençlerin bir araya gelerek kurduğu Budaklarspor’un başarıdan başarıya koşmaya devam edeceğini söyledi.
 
Yeni kurulmasına ve ilk defa Amatör ligde olmasına rağmen Budaklarspor bu sezon Uşak Amatör lig şampiyonluğunun ardından bal ligine katılmasıyla hızlı yükselişini sürdürürken taraftarlarının takımlarına olan bağlılıkları göz kamaştırdı.
 
Budaklarspor Kulüp Başkanı Basri Tufan, takımının başarısından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Tufan, “Köyümüzü geliştirmek ve gençlerimizi spora yönlendirmek icin bir grup inanmış gençlerle yola çıktık. Çok şükür başarılı olduk. Bu başarılara ilk maçtan bugüne kadar takımı yalnız bırakmayan Budaklarspor taraftarına, köyümüzden olmasalar da Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın çeşitli ülkelerinden video mesajlarıyla destek olan tüm sporseverlere, maçlarımızı canlı olarak izleyen Budaklarli gurbetçi hemşerilerimize, tüm maçları sporseverlerle buluşturan basın ekibimize, sahada üstün gayretleriyle ter döken siyah beyazlı yaylanın kaplanları futbolcularımızı ve emeği gecen geçen herkese teşekkür ederim.
Uşak ilini Bölgesel Amatör Lig’de temsil etme gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi.

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • Ahmet Ay
    1 yıl önce
    Azim Çalışma= BAŞARI
  • Mustafa Yıldız
    1 yıl önce
    Uşağı Bölgesel Amatör Liginde tek başına temsil edecek olan BUDAKLARSPOR a başarılar egeolay gazetesine de desteği için teşekkürler
  • Özgür Cabar
    1 yıl önce
    Budaklarspor diyo ki daha bu başlangıç