"Ülkemizi 81 vilayetiyle geleceğe hazırlamanın peşindeyiz"

EGEOLAY/Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van mitinginde yaptığı konuşmada, “Biz ülkemizi 81 vilayetiyle, kadınından gencine tüm insanlarıyla geleceğe hazırlamanın peşindeyiz. Bunu da eserle, hizmetle, yatırımla yapacağız” dedi.

"Ülkemizi 81 vilayetiyle geleceğe hazırlamanın peşindeyiz"
Editör: Ege Olay
05 Mayıs 2023 - 16:19
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van mitingine katılarak bir konuşma yaptı.    
 
“Biz ülkemizi 81 vilayetiyle, kadınından gencine tüm insanlarıyla geleceğe hazırlamanın peşindeyiz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunu da eserle, hizmetle, yatırımla yapacağız. Ülkemizi yeniden eski yokluk ve zulüm günlerine döndürmek isteyenlere meydanı bırakmayacağız” şeklinde konuştu.
 
Teröründen LGBT’sine nice sinsi niyetle evlatlarımızın geleceğine gözlerini dikenlere fırsat vermeyeceklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı’nın ışığını söndürmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz” dedi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Van’dan aldığımız güç ve destekle, Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ı yeni bir demokrasi şölenine, yeni bir kalkınma atılımına döndürmekte kararlıyız. Bir sonraki buluşmamızı, inşallah seçim zaferimizin sevincini paylaşmak için yapacağız. Ama bunun için çok çalışmamız lazım.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum