Reklam

Turizmciler İç Pazarı Canlandırmak İçin Turizmin Başkenti Kuşadası'nda Buluştu

EGEOLAY/Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Kuşadası Bölgesel Temsil Kurulu, iç turizm pazarını hareketlendirmek amacıyla ülke genelindeki 13 bölge başkanlığına bağlı 250 bölge acente temsilcisini Kuşadası’nda buluşturdu. Programın ikinci gününde Kuşadası Belediyesi ve TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Temsil Kurulu tarafından düzenlenen gala yemeği bölgede bulunan birçok sektör temsilcisini bir araya getirdi.

Turizmciler İç Pazarı Canlandırmak İçin Turizmin Başkenti Kuşadası'nda Buluştu
Editör: Ege Olay
03 Temmuz 2020 - 11:12
TÜRSAB’A BAĞLI 250 ACENTE TEMSİLCİSİ KUŞADASI’NDA BULUŞTU

 

TÜRSAB’a bağlı ülke genelindeki 13 bölge başkanlığının 250 bölge acente temsilcisi Kuşadası’nda bir araya geldi. TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Temsil Kurulu tarafından organize edilen ve 3 gün süren program kapsamında katılımcılara Aydın il içerisinde bulunan turizm destinasyonlarının tanıtımı yapıldı. Organizasyonun 2’nci gününde Kuşadası Belediyesi ve TÜRSAB Kuşadası BTK tarafından verilen gala yemeğine Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Aydın CHP Milletvekili Hüseyin Yıldız, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen acente temsilcileri ile çok sayıda sektör temsilcisi katıldı. Yaklaşık 300 davetlinin katıldığı gala yemeğinde koronavirüs tedbirleri kapsamında masa düzenlemesi yapıldı. Kuşadası TÜRSAB BTK görevlileri tarafından alana giren tüm misafirlere maske dağıtıldı.

 

“ÜLKE TURİZMİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

TÜRSAB Kuşadası BTK Başkanı Eda Yurtcan, “Seyahat acenteleri de bacasız sanayi olarak nitelendirilen turizm sektörünün önemli bileşenlerinden biridir. Bizler ülke turizmini kalkındırmak için var gücümüzle çalışan insanlarız. Bugün siz sevgili meslektaşlarımla kentimiz Kuşadası’nda bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi süreci hepimiz için çok zor geçti. Koronavirüs tehlikesini tamamen atlattıktan sonra daha güzel organizasyonlarda yeniden bir araya gelmeyi diliyorum” dedi.

 

“GÜÇ BİRLİĞİYLE KAZANACAĞIZ”

 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Türkiye’nin 13 bölge başkanlığından  gelen 250 turizm acente temsilcisini ilçede ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek “Bu buluşmayı bizler çok önemsiyoruz. Ayrıca görevine yeni başlayan Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un aramızda olması da bizler için çok değerli. Koronavirüs salgını tüm dünyada turizm sektörüne ciddi zararlar verdi. İlçemiz Kuşadası da salgından olumsuz yönde etkilendi. Biz yerel yönetim olarak süreci en iyi şekilde yönettiğimizi düşünüyoruz. Pandemi sürecinde tedbirleri asla elden bırakmadık. Normalleşme sürecinde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bölge turizmini güçlendirmek için iş birliği yapmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu da Aydın turizmi geliştirmek için ciddi yatırımlar yapıyor. Ortak akıl ve güç birliğiyle turizm alanında çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

“TURİZM KAZANIRSA AYDIN KAZANIR”

 

Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın ilinde turizm faaliyetlerini güçlendirmek için ciddi çalışmalar yürüttüklerini belirterek “Aydın doğal ve kültürel güzellikleriyle ülkemizin önemli turizm destinasyonlarından biri. Bu güzelliklerin uluslararası alanda daha çok tanıtılması gerektiğine inanıyorum. Burada hepimize iş düşüyor. Turizmci kazanırsa, Aydın kazanır, Aydın kazanırsa Türkiye kazanır” dedi.

 

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ise buluşmayı organize eden TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Temsil Kurulu ve Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür ederek görevde olduğu sürece bölge turizmini geliştirmek için çalışacaklarını kaydetti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum