Reklam

Çiğli Belediyesi evde temizlik projesi yeniden başladı

EGEOLAY/Çiğli Belediyesi tarafından kimsesiz, bakıma muhtaç, engelli ve 65 yaş üstü vatandaşları kapsayan evde temizlik projesi yeni normal dönemde tekrar başladı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü “Çiğlili hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Çiğli Belediyesi evde temizlik projesi yeniden başladı
Editör: Ege Olay
03 Temmuz 2020 - 11:16
Çiğli’de ikamet eden kimsesiz, bakıma muhtaç, engelli ve 65 yaş üstü tek yada çift yaşayan yurttaşlara verilen evde temizlik hizmeti kaldığı yerden devam ediyor. Evde temizlik projesinden yararlanmak için Çiğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuru yapılıyor. Belediyeden giden öncü ekip öncelikle hanede yaşayan vatandaşların acil durumlarının tespitini yaparak eksiklerin giderilmesini sağlıyor. Ardından 4 kişiden oluşan temizlik ekibi, evde kapsamlı temizlik yapmak üzere vatandaşlardan randevu alıyor.



Köşe bucak temizlik



Temizlik maddeleri, araç gereçleri ve elektrik süpürgeleriyle temizliğe giden ekip, gittikleri evlerde köşe bucak temizlik yapıyor. Evlerinin her yerinde detaylı temizlik yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren yurttaşlar ise Başkan Utku Gümrükçü ve çalışanlara teşekkürlerini iletiyorlar.



Başkan Gümrükçü “Her zaman vatandaşımızın yanındayız”



Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla her zaman vatandaşının yanında olan Başkan Utku Gümrükçü, “Çiğli’de yaşayan hiç kimse yalnız değildir” dedi. Kendi ev işlerini göremeyecek durumda olan yurttaşların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Gümrükçü, “Kimsesiz, bakıma muhtaç, engelli ve yaş almış büyüklerimizin yanındayız. Öncelikle bu vatandaşlarımızın evlerine giderek tekerlekli sandalye ve benzeri acil ihtiyaçlarını belirliyoruz ve sorunlarını çözüyoruz. Daha sonra belirlenen plan çerçevesinde düzenli periyotlarla evlere giderek detaylı temizlik yapıyoruz. Biz Çiğli için çalışıyoruz ve her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum