Ocak Partisi Birinci Olağan Kongresi'nde Kadir Canpolat Genel Başkan Seçildi

SİBEL YILMAZ/EGEOLAY/Ocak Partisi'nin Birinci Olağan Kongresi, Çankaya'daki Genel Merkezi'nde gerçekleşti. Kadir Canpolat, 22 geçerli oyun 20'sini alarak Ocak Partisi'nin yeni Genel Başkanı oldu. Canpolat,” ulvi, mübarek, kutsi bir görevde fedakarca çalışma bilinciyle bir aradayız. Hep beraber güçlü, dinamik, çelik yapımızla ülkemize yeni bir kan getireceğiz. Yeni bir siyasi hareket başlatıyoruz; bugün milat olacak! Türkiye’de ve Dünyada bu miladın başlangıcı Ocak Partisidir..!”vatandaşın dertleriyle dertleneceklerini, ülkede birlik ve beraberlik sağlanması için çalışacaklarını “her soruna çözüm üretecek projelerle Ocak Partisi geliyor” dedi.

Ocak Partisi Birinci Olağan Kongresi'nde Kadir Canpolat Genel Başkan Seçildi
Editör: Ege Olay
25 Eylül 2023 - 21:16
Külliye Tv ekranlarından  canlı yayınla  verilirken ulusal ve yerel basının da yer aldığı kongrede,  genel olarak sevinçli bir bayram havası hakimdi. 

Bu 'Ocak' bunu başaracak. Bu millet birbiri ile barışacak. Bir olacağız, beraber olacağız" 

Canpolat, kongrede yaptığı konuşmada, Kurucuların önemine değindi ve bu yuvada emeği geçen herkesi Ocak Partisi hiç bir zaman unutmayacaktır” dedi. “ Biz nelerle mücadele ediyoruz biliyor musunuz? “ 
“Emekli, asgari ücretli ve vatandaşın çilesini unutmayın. Ülkemizde birlik ve beraberliğimize ne ölçüde kumpaslar var, bunları asla unutmayın. Devraldığımız bu zaman dilimine iyi bakın. Nereye götüreceğimizi size o zaman göstereceğim kardeşlerim.” dedi. 

“Ateşten Gömleği Giyindik”

Kadir Canpolat:”Osmanlı Ocakları olarak Ocak Partisi’ni kurmaya karar verdiğimiz andan itibaren ateşten gömleği giyindik. Şimdi Türkiye’de bir siyasi hareket başlıyor. Artık bu zaman dilimine şahit olun. Yeryüzünde öyle bir hareket başlatıyoruz ki, ülkelerden bize gelen mesajlar var. Emekli, asgari ücretli vatandaşın çileleri unutmayın. Ülkemizde birlik ve beraberliğe ne ölçülerde kumpaslar var, bunları asla unutmayın. Devraldığımız bu zaman dilimine iyi bakın. Nereye götüreceğimizi sizlere o zaman göstereceğim. 

“Koltuklarınız sallanıyor…”

“meclisteki bölücü milletvekilleri koltuklarınız hiç de sağlam değil, o koltuklarınız sallanıyor artık, Ocak Partisi geliyor. Bu millet birbiriyle kucaklaşacak. Bir olacağız, beraber olacağız ve milletimize en güzel şekilde, en iyi şekilde hakkıyla muamele edip, onlara gerekli olan ilgiyi, sevgiyi, şefkati göstereceğiz. 



“ Partiye Değil, Vatana Sahip Çıktık”

Kadir Canpolat, 25 Ekim tarihinde yerel yönetim seçimleriyle birlikte milletvekili seçimlerinin birlikte yapılması için Yüksek Seçim Kurulu’na müracaat edeceklerini belirterek; “Milletvekili seçimleri yeniden yapılsın. Bizi buradan uzaklaştıramazlar, biz antrenmanlıyız. Osmanlı Ocakları’nda biz bu antrenmanı henüz daha darbe girişimi yokken FETÖ ile mücadeleyi başlatarak yaptık. Bu vatana sahip çıktık, partiye değil. Yeni bir akım, yeni bir siyasi anlayış, yeni bir dava hareketi geliyor. Bunun adı Ocak Partisi. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

Kongreye, Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın yanı sıra, Genel Başkan Vekili İbrahim Gökhan Güngör, Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Güler, Genel Başkan Yardımcısı Necip Fazlı Güldemir,  Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Akkaya, Eskişehir İl Başkanı Sezgin Kocabay, Osmanlı Ocakları Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Çevre ve Hayvan Haklarından Sorumlu Başkan Derun Ülgen birer konuşma gerçekleştirdi.

“Zafer, her zaman inananlarındır”

Ocak Partisi Genel Başkan Vekili İbrahim Gökhan Güngör, “Ciddi bir süreçten geçerek bu kurultaya geldik. 28 Şubat 2022 tarihinde ilk kuruluşumuzu yaptık ancak bizi sürekli engellediler. Önümüzde yerel seçimler var, ‘buna da yetişemezler’ dediler. Ama biz bugün bu imzayı burada attık. Zafer her zaman inananlarındır. Ben 28 Şubat 2022 tarihinde emaneti teslim aldım. Bugüne geldim, şimdi Genel Başkanımız Sayın Kadir Canpolat’a emaneti teslim ediyorum. Emanet namustur. Herkes zamanı geldiğinde emaneti teslim etsin. Bundan geri kalmayacağınızı da biliyorum. Kongremiz hayırlara vesile olsun” dedi. 

Ocak Partisi Genel Başkan Yardımcısı Necip Fazıl Güldemir: “Kadir Canpolat’ı yaşamak lazım Güneydoğuya gitmek lazım, Erzurum’a gitmek lazım, gecenin bir yarısı türbelere gitmek lazım o zaman ne olduğunu anlarsınız. Genel Başkanım aslında partinin tüzüğünü anlattı. Bu ülkenin devası da Ocak Partisi, iyisi de Ocak Partisi, geleceği de Ocak Partisi’dir Uyanın millet ülke uyansın dünya uyansın. Biz bu ocağı tüttürdüğümüz sürece kimse bir şey yapamaz sadece inanın ve besmele çekip yola çıkın. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.



Ocak Partisi el işaretinde olduğu gibi Marşı da akılda kalıcı. Sözlerde ki güzellik, müzikteki hareket yüzümüzü güldürüyor. Sayın  Canpolat müzik eğitimi de almış ve Ocak Partisi marşını da yazıp bestelemiş. Kendi sesiyle de hayat verdiği marşı YouTube dan dinlemenizi öneririz. “Ocak Partisiyle el ele, yeniden güçlü Türkiye”

Kardeşçe el ele, hepimiz bulunduğumuz ortama üreterek, değer katarak, güçlü ve  mutlu olmayı diliyoruz. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum