Narlıdere, Elazığ için tek yürek oldu!

EGEOLAY/Narlıdere Belediyesi, Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası, zarar gören vatandaşların kullanımına sunmak üzere, bağışlarla toplanan yardım malzemelerini tır ile Elazığ’a gönderdi. Başkan Ali Engin “Acılara bir nebze de olsa ortak olabilmek için gönlünü ortaya koyan herkese teşekkürler” dedi.

Narlıdere, Elazığ için tek yürek oldu!
Editör: Ege Olay
29 Ocak 2020 - 17:10
VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Narlıdere Belediyesi'nin, depremin hemen ardından başlattığı yardım kampanyası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Battaniye, giysi, hijyen maddeleri, bebek bezi, ısıtıcılar, kuru gıda ve konserveler, bot ve ayakkabılar, oyuncak, hayvanlar için mama gibi onlarca farklı malzeme belirli bir düzen içinde kolilere ayrılarak kayıt altına alındı ve ardından da tıra yüklenerek Elazığ’a gönderildi.



"HER ZAMAN KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin "Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin hemen ardından Elazığ için tek yürek olduk. Bu yardım kampanyasına ilgi gösteren tüm Narlıdere halkına teşekkür ederim. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Narlıdere Belediyesi olarak, her zaman kardeşlerimizin yanındayız" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum