MHP'li Yalçın'dan Doğu Ergil'e: Eğitim, siyasi şaşılığı ve bilgi yüklü merkepliği değiştirmiyor

EGEOLAY/MHP'li Yalçın'dan Doğu Ergil'e sert cevap: Akademisyenlik sıfatı, ideolojik at gözlüklerini ve ön yargıları ortadan kaldırmıyor. Eğitim, siyasi şaşılığı ve bilgi yüklü merkepliği değiştirmiyor.

MHP'li Yalçın'dan Doğu Ergil'e: Eğitim, siyasi şaşılığı ve bilgi yüklü merkepliği değiştirmiyor
Editör: Ege Olay
17 Haziran 2019 - 14:23
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın Twitter'daki sosyal medya hesabı üzerinden Doğu Ergil'e cevap verdi. Yalçın cevabında "Akademisyenlik sıfatı, ideolojik at gözlüklerini ve ön yargıları ortadan kaldırmıyor. Eğitim, siyasi şaşılığı ve bilgi yüklü merkepliği değiştirmiyor" dedi.



Semih Yalçın'ın Twitter mesajları şu şekilde:



1-Akademisyenlik sıfatı, ideolojik at gözlüklerini ve ön yargıları ortadan kaldırmıyor. Eğitim, siyasi şaşılığı ve bilgi yüklü merkepliği değiştirmiyor.



2-Doğu Ergil; Twitter üzerinden Ülkücü Harekete hakaret ederken, içindeki bütün cerahati, bütün kin ve nefreti, bütün tahammülsüzlük ve antidemokratlığı açığa vurmuştur.



3-Varlığını Türkiye'yi parçalamaya yönelik planlara hizmet etmeye adayan bu akademisyen taslağı, Batı’da aldığı eğitimin karşılığını veriyor.



4-Kalemini emrine sunduğu küresel aktörlerin planları önündeki en büyük engel, Ülkücü Hareket. O yüzden Doğu Ergil, Ülkücü Hareket aleyhinde algı operasyonu yapıyor.



5-Doğu Ergil, dikkat çekici bir şekilde nerede ayrılıkçı ve bölücü hareket varsa, nerede toplumsal kamplaşma varsa orada derhal pozisyon almış. Onlarla ilgili sözde bilimsel çalışmalar yapmış.



6-Ergil, Türk toplumunun ayrılmaz bir parçası olan Kürt kökenli vatandaşlarımız için “azınlık” tabirini kullanarak Türkiye’nin haklı tezleri aleyhinde ayrılıkçılara hizmet eden bir ipotekli kafadır.



7-Doğu Ergil, "Türkiye'de cezalandırılmayan başarı yoktur." diyerek bir zamanlar FETÖ’ye övgüler dizen, Pensilvanya’da FETÖ elebaşıyla röportaj yapan, CIA paralelinde çalışmalarla bu kanlı örgütü meşrulaştırmaya çabalayan kiralık bir kalemdir.



8-Ergil, sözde açılım ve çözüm süreçlerinde âkiller listesine dâhil olan ve PKK’yı şımartarak Türkiye’nin terör türbülansına girmesine yol açan 63 akılsızdan biridir.



9-Zillet  ittifakına da akıl hocalığı da yapan Doğu Ergil, “Eğer Cumhur İttifakının karşısında geniş cepheli bir demokratik ittifak kurulur ve bu da ilkeler üzerinde kurulabilirse o zaman tablo değişir.” diyerek hırsıza yol belletmiş biridir.



10-Doğu Ergil’in genlerinde Türkiye'ye ihanet temayülü ve Türk milletine düşmanlık etme insiyakı vardır.



11(son)-Doğu Ergil tıynetinde olabilmek için bir bilim adamında bulunmaması gereken 9 karakter özelliği şunlardır:

-Şeref 

-Haysiyet 

-Dürüstlük 

-Hakkaniyet 

-Mertlik 

-Vatanseverlik

-Mensubiyet şuuru 

-Ahde vefa 

-Millete nankörlük ve ihanet etmeme(Etikhaber)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum