KPSS tercih kılavuzu yayımlandı

EGEOLAY/ÖSYM, KPSS puanına göre bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yapılacak yerleştirmeler için KPSS-2020/2 Tercih Kılavuzu'nu yayımladı.

KPSS tercih kılavuzu yayımlandı
Editör: Ege Olay
30 Aralık 2020 - 12:16

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puanına göre bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yapılacak yerleştirmeler için tercih kılavuzunu yayımladı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına, "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak.

Bu kapsamda KPSS-2020/2 Tercih Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı. Adaylar tercihlerini "https://ais.osym.gov.tr" adresinden 30 Aralık 2020 - 7 Ocak 2021 tarihleri arasında yapabilecek. Tercih süreci 7 Ocak 2021 saat 23.59'da sona erecek.

Tercih işlemleri, KPSS-2020/2 Tercih Kılavuzu kurallarına göre T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak gerçekleştirilecek.(TRTHABER)

YORUMLAR

  • 0 Yorum