Konaklı işçilerden şehitlere saygı duruşu

EGEOLAY /İdlib’te TSK konvoyuna düzenlenen hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimizin acısı tüm Türkiye’yi olduğu gibi Konak’ı da yasa boğdu.

Konaklı işçilerden şehitlere saygı duruşu
Editör: Ege Olay
29 Şubat 2020 - 12:56
Şehit haberlerinin ardından Belediye hizmet binalarına dev Türk Bayrakları asıldı. Sabahın erken saatlerinde görev başına geçerek vatandaşa hizmet eden Konak Belediyesi temizlik ekipleri ise kamyonlarının önüne Türk bayrakları astı. Her şartta Konaklılara hizmet için görev başında olan Konak Belediyesi işçileri, kontak açmadan önce kamyonlarının yanından şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Öte yandan belediyenin tüm kültür ve sanat etkinlikleri iptal edildi.

Şehitlerimizin ardından üzüntüsünü dile getiren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “İdlib’te askerlerimize düzenlenen hain saldırı hepimizi derinden yaraladı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Bu karanlık günlerde biz de tüm etkinliklerimizi askıya aldık. Kalbimiz hala sınır ötesinde bulunan askerlerimizle. En kısa zamanda sağ salim dönmelerini bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum