Kızı babasının adına İzmir'de mücevher mağazası açtı

EGEOLAY/Adnan Şenses’in tek kızı Arzum Şenses Alkuş, babasının adını yaşatmak amacıyla yaptığı pek çok girişimin yanısıra şimdi de altın ve mücevherat sektörüne İzmir’de adım attı.

Kızı babasının adına İzmir'de mücevher mağazası açtı
Editör: Ege Olay
13 Mart 2024 - 11:27
Arzum Şenses, bu sektöre girmesinin en büyük nedenini babası Adnan Şenses’in hayattayken kendisine özel tasarımlı takılar hediye etmesi olarak açıkladı. Daha sonra bu tutkunun kendi tasarımlarını oluşturmasını sağladığını söyleyen Arzum Şenses, kurumsal ortağı Malik Aybakan ile birlikte İzmir’in nezih semtlerinden Konak’ta ADNAN ŞENSES MÜCEVHERAT adını verdiklerini bir mağaza açtı.

Açılış İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu tarafından yapılırken seçkin bir davetli topluluğu da özel güne iştirakte bulundu.

Tam bir aile işletmesi olarak planlanan mağazanın müdürlüğünü Feridun Emirhan Alkuş ve Malik Aybakan yaparken, Arzum Şenses Alkuş ve eşi Bülent Alkuş da tasarım ve ürün geliştirme konusunda yardımcı olacaklar.

İlk mağazanın İzmir’de açılmış olmasıyla sektöre adım attıklarını belirten Arzum Şenses, bundan sonraki planlarının İstanbul ve diğer büyük şehirlerde mağazalar açmak ve franchise ile daha da yaygınlaşmak olduğunu belirtti.

Açılışta Arzum Şenses’in taktığı takıların ise babasından hatıra olanlar arasından seçmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum