Reklam

Kılıçdaroğlu'ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

EGEOLAY/CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kılıçdaroğlu'ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
Editör: Ege Olay
28 Ekim 2020 - 22:59
Kılıçdaroğlu Yayınladığı Mesajda;



Özgürlük ve bağımsızlığı karakteri kabul eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, egemenliği kayıtsız şartsız millete teslim etmek üzere kurduğu, kimsesizlerin kimsesi Türkiye Cumhuriyetimizin 97. yaşı kutlu olsun.

Ülkemiz, ekonomik ve siyasal açıdan bir buhranın içinde olsa da başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizi kuran kadroların yol göstericiliğinde, Anayasanın temel dayanağı olan “Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti” anlayışını, kararlı bir yönetim eliyle güçlendirerek sürdüreceğiz.

Çünkü bizler, Atatürk ilkelerinin öncülüğünde, bunu başaracak güce, özgüvene ve birikime sahibiz. Ülkemizde adalete olan susuzluğu, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki gibi geniş bir mutabakatla gidereceğiz. Ve yine bu geniş mutabakat ile Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız.

Bu duygu ve inançla 97. yaşını kutladığımız Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve terörle mücadelede şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Kovid-19 salgın hastalığı ile ön safta mücadele ederken hayatını kaybeden sağlık emekçilerimizin anıları önünde saygıyla eğiliyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.