Kılıçdaroğlu, "CHP Çözüm İçin Var,CHP Varsa Umut da Var"

EGEOLAY/CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yurt gezilerine Ege’den devam ediyor. Kılıçdaroğlu’nun, Ege’deki durağı ise Uşak oldu.

Kılıçdaroğlu, "CHP Çözüm İçin Var,CHP Varsa Umut da Var"
Editör: Ege Olay
12 Mart 2021 - 09:56 - Güncelleme: 12 Mart 2021 - 10:02
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaretlerinde Genel Başkan Yardımcılarından Gülizar Biçer, Ali Öztunç, Veli Ağbaba, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım ve çevre illerdeki Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Dutdere, CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba eşlik etti. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Uşak’ta esnafı dinleyerek, muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.Toplantıya Millet İttifakı’nda yer alan partilerin il başkanları da katılım gösterdi.

HAYATINA SON VEREN ESNAFIN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Uşak’taki ilk programı Sivaslı ilçesinin Belediye Başkanı Hürriyet Şafak ve belediye çalışanlarını ziyaret etmek oldu. Ziyarette ilçede yapılan çalışma ve projeler hakkında bilgiler alındı. Akabinde besiciler ve çiftçilerle bir araya gelen Kılçdaroğlu, daha sonra il merkezinde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.Geçtiğimiz ay CHP heyetinin Uşak'ta sorunlarını dinlemek için esnaf ziyareti yaptığı sırada bir anahtarcı esnaf, ekonomik sorunlar nedeniyle dükkânında yaşamına son vermişti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu bu nedenle anahtarcı esnafına taziye ziyaretinde bulundu ve diğer esnafları ziyaret etti.Kemal Kılıçdaroğlu programının son durağında ise Atatürk Kültür Merkezi’ndeydi. Kılıçdaroğlu burada kanaat önderleriyle bir araya geldi.

“CHP VARSA UMUT DA VAR”

Vekili olduğu kentteki programı değerlendiren CHP Milletvekili Özkan Yalım, “Uşak için oldukça verimli bir gün oldu. Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde tüm Cumhuriyet Halk Partililer olarak Türkiye’nin dört bir yanını karış karış geziyoruz. Bugün durak güzide ilimiz Uşak’tı.Bu ziyaretlerde, gezilerde amacımız; STK’ların, esnafın, vatandaşların sorunlarını yerinden dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişleriyle bu sorunlara çözüm üretmek. Biz bunun için varız. Cumhuriyet Halk Partisi çözüm için var ve Cumhuriyet Halk Partisi varsa umut da var diyoruz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum