Kemalpaşa'da bir gün değil hergün halk günü

EGEOLAY /Halkla birlikte iç içe görmeye alışkın olduğumuz Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Belediye Hizmet binasının girişinde Kemalpaşalı vatandaşların isteklerini ve dertlerini dinleyerek hizmet anlayışını sürdürüyor.

Kemalpaşa'da bir gün değil hergün halk günü
Editör: Ege Olay
11 Temmuz 2019 - 11:30
Başkan Karakayalı  ‘önce insan’ sloganıyla 2009’dan bu yana görevde bulunduğu süre içerisinde görevine başarı bir şekilde devam ediyor. Karakayalı; çevre ve insan odaklı bir yönetim modeli ile İzmir’in örnek ilçeleri arasında.

Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı tarafından düzenlenen halk buluşmaları vatandaşların sorunlarına çözüm olmaya devam ediyor. Hafta içi mesaisinin belirli bir süresini vatandaşlarla buluşamaya ayıran Başkan, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümler üretiyor. Göreve geldiğinden beri halk günlerine önem veren  Karakayalı, “Hemşerilerimizle her fırsatta bir araya geliyoruz. Bir gün değil her gün vatandaşlarımızı birebir dinlemeye çalışıyor, gelen istek ve taleplerine göre ilgili birim müdürlerimle çözüm odaklı çalışıyoruz. Sosyal Belediyecilik faaliyetlerimizde en önemli çözüm noktası hemşerilerimizle olan birebir buluşmalarımız. Bundan dolayı bu buluşmalar bizim için çok önemli” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum