Reklam

Kemalpaşa Belediyesi'nden Eğitime Destek

EGEOLAY/Eğitim alanında desteklerini kesintisiz sürdüren ve birçok projeyi hayata geçiren Kemalpaşa Belediyesi, uzaktan eğitime erişim olanağı kısıtlı olan öğrenciler için ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği’ sloganı ile başlattığı kampanya kapsamında alınan tabletler öğrencilere teslim edilmeye başlandı.

Kemalpaşa Belediyesi'nden Eğitime Destek
Editör: Ege Olay
28 Ekim 2020 - 11:56
Kemalpaşa Belediyesi tarafından pandemi süreci başlangıcından itibaren kesintisiz olarak sürdürülen eğitim desteği devam ediyor. Bu kapsamda uzaktan eğitime erişim olanağı kısıtlı olan öğrenciler için oluşacak fırsat eşitsizliğini önlemek amacıyla başlatılan ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği’ kampanyası büyük ilgi gördü. Kampanya kapsamında, Kemalpaşa Belediyesi ve bazı hayırsever sanayicilerin destekleriyle alınan yaklaşık 500 adet tablet, 3 haftalık hummalı bir çalışma ile acil ihtiyaçlı olarak belirlenen öğrencilere tabletleri teslim edilmeye başlandı.  

‘’Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz’’     

Tabletlerin teslimi esnasında vatandaşlara seslenen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı,’’ Tablet kampanyası ile hedefimiz uzaktan eğitim imkanı bulunmayan vatandaşlarımızın çocuklarına elimizden geldiğince destek olabilmek, temennimiz pandeminin kısa süre içerisinde sonlanıp yüz yüze eğitim sürecinin bir an önce başlamasıdır. Şartlar ne olursa olsun, insan odaklı projelerle halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.