Kemal Kılıçdaroğlu'ndan HÜDA PAR tepkisi: Gaffar Okkan'ın katilleriyle iş tutanlar bizi suçlayamazlar"

EGEOLAY/Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Çatalca'da halk buluşmasına katıldı. Cumhur İttifakı'nın HÜDA PAR ile yanı masaya oturduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Gaffar Okkan'ın katilleriyle iş tutanlar, bizi suçlayamazlar" sözleriyle tepki gösterdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan HÜDA PAR tepkisi: Gaffar Okkan'ın katilleriyle iş tutanlar bizi suçlayamazlar"
Editör: Ege Olay
17 Nisan 2023 - 19:22

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Çatalca'da vatandaşlarla bir araya geldi.

İmamoğlu, vatandaşlara şu sözlerle seslendi:

"15 Mayıs sabahı bambaşka bir sürece uyanacağız. İktidar olacağız. Bu iktidar 86 milyonumuzun iktidarı olacak. Ben ilçe belediye başkanlığı yaptım, büyükşehir belediye başkanlığı yapıyorum. Bugünün iktidarı net olarak şöyle diyor; 'Ya bendensin ya da bertaraf ol' diyor. Milleti ortadan bölüyor. 4 yıldır bizimle işbirliği yapmayan bir iktidar ile karşı karşıyayız. Siyaset sandıkta biter. Bunların hayatı siyaset, hayatı partizanlık. Hiç bırakmıyorlar. Milleti oylarıyla bölüyorlar. Şimdi neyin zamanı? Birleşme zamanı. Birliğin gücünü halkımıza gösterme zamanı. 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı için tarihi bir mücadele verdi. 6 partiyi bir araya getirdi. Çok güçlü bir Türkiye için beraber çalışıyor. Bana ve sayın Mansur Yavaş'a da görev verdi."
 

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

"Beşli Çete'den paraları söke söke alacağım: Hep birlikte huzur içinde yaşayacağız, birlikte mücadele edeceğiz, birlikte çalışacağız. Çiftçinin kredi faizlerini sileceğiz. Beşli çeteden bu paraları söke söke adalet içinde alacağım, her kuruşunu alacağım. Bay Kemal onların tamamını alacak.
Saraylarda oturmayacağız: Kul hakkı yiyenleri asla affetmeyeceğim. Beşli çete değil, çiftçi kazanacak. Bir çocuk açsa diyeceğim ki '85 milyon açız'. Saraylarda oturmayacağız. Onlar dolar meraklısı, bizde öyle bir merak yok.

Sandıkların güvenliğini aldık: ‘Dünya lideriyim’ diyor, sen geç onları. Heyecanınızı 14’ünde kaybetmeyin, sandığa gidin, yakınınızı alın. Bütün sandıkların güvenliğini aldık, ondan emin olun. Hiç endişe etmeyin. Kadın kardeşlerim, acıyı, sorunu yaşayan sizsiniz. Sizin huzur içinde yaşayabileceğiniz güzel bir Türkiye’yi inşa etmek istiyorum.

Teröristlerle iş tutanlar...: Gaffar Okkan’ın katilleriyle iş tutanlar bizi suçlamaya kalkıyor. Bizim CHP’nin iki kırmızı çizgisi var: Bir vatan, iki bayrak. Katillerle, teröristlerle iş tutanlar bize ders vermeye kalkamaz.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum