Karaburun Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları tanıtıldı

EGEOLAY/Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Meclis Üyesi Aday tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısında konuşma yapan Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç, ‘Karaburun'un geleceği bizim için son derece kıymetli. Bu güzel ilçemizi daha yaşanabilir daha huzurlu ve daha refah bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.

Karaburun Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları tanıtıldı
Editör: Ege Olay
24 Şubat 2024 - 16:24

Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Başkan adayı Eyüp Kaykaç, 2024 yerel seçimlerinde meclis üyeliği için aday olan isimleri düzenlenen tanıtım toplantısı ile basın mensuplarına tanıttı. Echo Performance Hall'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına MHP ve AK Parti ilçe teşkilatları, AK Parti Karaburun ilçe Başkanı Ahmet Toros, MHP Karaburun İlçe Başkanı Erkan Özen, eski meclis üyeleri, meclis üyeleri aileleri, AK Parti, MHP teşkilat kurucu üyeleri  ile vatandaşlar katılım gösterdi.

 

‘’Karaburun'un geleceği bizim için kıymetli’’

 

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç şu ifadeleri kaydetti;; "Cumhur İttifakı olarak, hemşehrilerimizin hizmetinde olan, hemşehrilerimizin sesi ve duası olan bir anlayışla yola çıktık. Bizim için siyaset, hizmet ve samimiyet demektir. Karaburun'un geleceği bizim için son derece kıymetli. Bu güzel ilçemizi daha yaşanabilir daha huzurlu ve daha refah bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizim için her bir köyümüz, her bir mahallemiz ayrı bir değerdir. Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızın her biri, halkla iç içe olan, daima vatandaşların derdiyle dertlenen Karaburun sevdalılarıdır. Onlar, sizlerin sesi olmaya adaydır. Onlarla birlikte Karaburun'un geleceğine hep birlikte yön vereceğiz.

Karaburun, sadece bir coğrafi konum değil, aynı zamanda bizim aidiyet duyduğumuz, gelecek nesillere daha güzel bir miras bırakma sorumluluğumuzun olduğu bir topraktır. Bu toprakların her bir zerresi bizim için çok önemlidir. Bu nedenle, ilçemizi daha yeşil, daha temiz ve daha güvenli bir yaşam alanı haline getirmek için kararlılıkla çalışacağız.

Karaburun'un potansiyelini en üst düzeyde değerlendirmek adına, her kesimin sesine kulak vereceğiz. Toplumsal uzlaşı ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla, herkesin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak adil ve etkin çözümler üreteceğiz. İnsan odaklı projelerle, ilçemizin her köşesine dokunacak ve herkesin hayatını olumlu yönde etkileyeceğiz.

İnanıyorum ki, birlikte çalışarak, ortak hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Çünkü Karaburun'un geleceği bizim ortak sorumluluğumuzdur. Hemşehrilerimizin duaları ve destekleriyle bu kutlu davada hep birlikte başarılı olacağımıza inancım tamdır. Birlikte nice başarılara imza atacağımız günlerin yakın olduğuna inanıyorum."

 

Karaburun Meclis Üyesi Adayları:

 

1- DİNÇER ÖZLÜOĞLU

 

2- AYCAN DESTERECİ

 

3- MEHMET ÖMÜR ÖZKAN

 

4- NİZAMETTİN ÇELENK

 

5- NAZAN YAZICI

 

6- ASLI AYVAZ

 

7- BÜŞRA ÇETİN

 

8- MUSTAFA ALBAYRAK

 

9- GÜLSEREN BAYRAKLI

 

10- EMİR SATICI

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum