İzmir MİSİAD'da Bayrak Değişimi

EGEOLAY/MİSİAD(Memleketçi sanayici iş adamları derneği) İzmir il başkanlığına Başkan vekili Mustafa Üstün getirildi.

İzmir MİSİAD'da Bayrak Değişimi
Editör: Ege Olay
30 Eylül 2019 - 11:14
MİSİAD İzmir başkanlığında görev değişimi yaşandı, Görevi İzmir il başkan vekili Mustafa Üstün Ankara'da Genel merkezde düzenlenen törende, Genel başkan Feridun Öncel, Ege bölge başkanı Mustafa Efe Öncel, Genel başkan yardımcıları Cengiz Şahindur ve Hakkı Özeyranoğlu İzmir yönetiminden başkan yardımcıları Onur Ekinci ve Tayfun Koca ve misafirlerin katılımı ile MİSİAD Genel başkanı Feridun Öncel'in elinden aldı.

 MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel yaptığı konuşmada; “Memleketçi, Sanayici, iş adamları derneği olarak 2014 yılı içerisinde 3,5 kardeşimizle kuruluşumuzu yaptık. Bugün itibariyle Türkiye genelinde 81 il ve ilçelerimizde teşkilatlarımız oluştu. Avrupa’da 33 ülkede tabelamız asıldı gönül dostlarımız gönül almaya devam ediyor.

Öncel; Milli manevi, ahi evran zihniyetinde olan kardeşlerimizin artık ticarette aldatıcı olmadan dünya geneli ve Türkiye genelinde geçmiş dönemlerdeki tarihimizden atalarımızdan, Ahi evranın çalışmaları doğrultusunda ülkemize faydalı olacaklarına inanıyorum. Kültürümüzün, atalarımızın bize bıraktığı kültürlere yeniden sarılmamız gerektiğine inanıyoruz, çalışmalarımız bu yönde devam ediyor.  Şuanda tek sarılacağımız konu Ahilik konusudur, bunun için bizde çalışmalarımızı yapıyoruz dedi.



MİSİAD Ege bölge başkan Mustafa Efe Öncel; Yaptığı konuşmada MİSİAD’ın 2014 yapılanmasında görev aldığını daha sonra il başkanı ardından da Ege bölge başkanı olduğunu belirten Öncel, Bu bir bayrak yarışıdır MİSİAD’ın kuruluşundan bu yana görev almış tüm başkanlarıma çok teşekkür ediyorum, Dediğim gibi bu bayrak yarışı bu zamana kadar tüm il başkanlarım MİSİAD için elinden geleni yaptı sıra Mustafa Üstün başkanımda, Ben inanıyorum ki başkanım İzmir için elinden geleni yapacaktır biz biliyor ve inanıyoruz ki MİSİAD Türkiye’nin dünyaya açılan milli gücüdür dedi.



Genel başkanın elinden mazbatasını alan Mustafa Üstün yaptığı açıklamada;  Kıymetli gönül dostu MİSİAD genel başkanım Sayın Feridun Öncel beyin tensipleri Ege bölge başkanım Sayın Mustafa Efe Öncel beyin destekleri ile MİSİAD İzmir İl Başkanlığına atanmamdan dolayı teşekkür ediyorum ayrıca desteklerini esirgemeyen tüm gönül dostlarıma şükranlarımı sunuyorum dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum