Reklam

İzmir Metro'nun 26 personeli daha yeterlilik belgesini aldı

EGEOLAY/İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İzmir Metro A.Ş. çatısı altında görev yapan 26 personel demiryolu yol yapım, bakım ve onarımcısı olarak ulusal mesleki yeterlilik belgesini aldı. İzmir halkına verdikleri hizmet konusunda yetkinliklerini kanıtlayan personele belgeleri törenle verildi.

İzmir Metro'nun 26 personeli daha yeterlilik belgesini aldı
Editör: Ege Olay
30 Kasım 2022 - 11:52
İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi İzmir Metro A.Ş.’nin 26 personeli İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden, raylı sistemler alanında belgelendirme yapmaya yetkili ilk kurum İstanbul Uygulamalı Gaz ve Enerji Teknolojileri Araştırma Mühendislik A.Ş. (UGETAM) tarafından mesleki yeterlilik belgesini aldı. Demiryolu yol yapım, bakım ve onarımcısı olan 26 personel İzmir Metro A.Ş.’nin Halkapınar’daki idari binasında yapılan törenle UGETAM Genel Müdürü Sema Akça Oflas ve İzmir Metro A.Ş. Genel Müdürü Sönmez Alev tarafından belgelerini aldı.

2019’da 69, 2020’de 195 İzmir Metro A.Ş. personeli “Kent İçi Raylı Sistemler Tren Sürücüsü”, “Kent İçi Raylı Sistemler Trafik Kontrolörü” ve “Kent İçi Raylı Sistemler Katener Bakım Elemanı” alanlarında mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanmıştı.

Bugüne kadar toplam 290 personelini belgelendiren İzmir Metro A.Ş. “Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarımcısı” alanında da tüm personelini belgelendiren ilk kuruluş oldu. Yeni dönemde bakım personelleri için de ortak çalışmalara devam edilmesi hedefleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum