İzmir Belçika Fahri Konsolosluğuna Perihan İnci Atandı

EGEOLAY/İzmir'de faaliyet gösteren Belçika Fahri Konsolosluğu, 6 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen bir resepsiyon ile bir süredir ara verdiği faaliyetlerine yeniden başladı.

İzmir Belçika Fahri Konsolosluğuna Perihan İnci Atandı
Editör: Ege Olay
10 Ekim 2023 - 19:51
Sayın Perihan İnci İzmir Belçika Fahri Konsolosu Olarak Göreve Başladı.
 
Açılış resepsiyonu, Sayın İzmir Belçika Fahri Konsolosu Perihan İnci'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Resepsiyona Ankara Belçika Büyükelçisi ve Konsolosu ile Ticaret Ateşeleri katıldı. Katılımcılar arasında İzmir’de faaliyet gösteren Fahri Konsolosluk temsilcileri ve iş dünyasının önde gelen isimleri yer aldı.
 
Açılış Resepsiyonu Detayları
 
Açılış resepsiyonu, 6 Ekim 2023, Cuma günü gerçekleştirildi. Bu özel günde, Belçika'nın Ankara Büyükelçisi ve Konsolosu, Brüksel ve Flaman Bölgeleri Ticaret Ateşeleri, birçok ülkenin İzmir Fahri Konsolosları ve iş dünyasının önde gelen isimleri resepsiyona katıldı.  
 
Belçika'nın Ankara Büyükelçisi Paul Huynen açılış konuşmasında Belçika ve Türkiye arasındaki bu yıl yüz seksen beşinci yılını dolduran diplomatik ilişkilerin önemini vurgularken yeni İzmir Belçika Fahri Konsolosu Perihan İnci'yi yeni görevinden dolayı tebrik etti. Sayın Perihan İnci, Belçika Fahri Konsolosu olarak atanmaktan duyduğu onur ve memnuniyeti ifade ederken, kültürel ve ticari ilişkilerin gelişmesinin önemini vurguladı. Görev Bölgesinin İzmir, Manisa, Aydın, Denizli illerini kapsadığını belirten İnci, bu bölgelerde yerleşik Belçika vatandaşlarına hizmet verirken, iki ülke arasında kültürel ve ticari faaliyetlerin geliştirilmesi için çalışacağını bildirdi.
 
Perihan İnci'nin Biyografisi
 
Sayın Perihan İnci, 35 yılı aşkın süredir iş dünyasında çeşitli kademelerde yönetici olarak çalışmıştır. 2013-2016 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İnci Holding A.Ş.’de, halen Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Eş zamanlı olarak Maxion-Jantaş A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi ve kurucusu olduğu PBA İç ve Dış Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Endüstri 4.0, dijitalleşme ve girişim projelerine destek veren Perihan İnci aynı zamanda Melek Yatırımcı belgesi sahibidir.  Haziran 2023 tarihinden itibaren İzmir Belçika Fahri Konsolosudur. TÜSİAD YK Üyesi ve Dijital Türkiye Yuvarlak Masası Eş Başkanıdır. TKYD ve ESİAD YK üyesidir.  TAİDER’de üyeliği bulunmaktadır. EBSO Yüksek İstişare Kurulu üyesidir. DEİK Japonya Yürütme Kurulu Üyesidir. Bir kız ve bir erkek çocuk annesi Perihan İnci, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum