İYİ Partili Dervişoğlu Konak'ı karış karış gezdi

EGEOLAY/TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili, birinci bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, seçim çalışmasını Konak’ta sürdürdü. Bu zamana kadar görülmemiş boyutta derin bir yoksulluk olduğunu vurgulayan Dervişoğlu, “Bu iktidar İzmir gibi mutlu şehrin bile keyfini kaçırmış. İzmirliler iktidardan kurtulmak için 14 Mayıs’ı bekliyor. AKP'yi İzmir körfezinden uğurlayacağız” dedi.

İYİ Partili Dervişoğlu Konak'ı karış karış gezdi
Editör: Ege Olay
25 Nisan 2023 - 12:46
ESNAFI DİNLEDİ VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, seçim bölgesini karış karış gezmeyi sürdürüyor. Konak’ta esnafı ziyaret eden Dervişoğlu onların dertlerini dinledi, vatandaşlarla sohbet etti.
 
İZMİR KARARINI VERDİ
İzmirlilerin AKP iktidarından kurtulmak için kararını çoktan verdiğini belirten Dervişoğlu, “Kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Esnafımız da vatandaşımız da umutsuz. Halkımızın İYİ Parti’ye büyük bir teveccühü var. Bunu sahada net bir şekilde görüyoruz. Meral Akşener umut olmuş durumda. İzmirliler, ‘Bir oy Bay Kemal'e bir oy Meral’e kararlılığını sergiliyor” dedi.
 
YOKSULLUK ÇOK BÜYÜK
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu, sözlerine şöyle sürdürdü:
“Bu zamana kadar görülmemiş derecede yoksulluk söz konusu. Derin bir yoksulluk…Esnaf etiket hazırlamaktan artık utanıyor. Fiyatlar sürekli yukarı yönde değişiyor. Alım gücü düşmüş durumda. Bu iktidar İzmir gibi mutlu şehrin bile keyfini kaçırmış.  İzmir; AKP’den kurtulmak için 14 Mayıs sabahını bekliyor. İzmirliler sandıkta gereğini yapacak ve bu iktidarı İzmir Körfezi’nden uğurlayacağız”  
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum