İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Arzu Yıldırım: Güneş gibi doğacağız!

EGEOLAY/İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Arzu Yıldırım, partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında gençlerin geleceklerini ön göremediğini, eğitim sisteminin iyileştirilmesi adına yola çıktığını vurguladı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Arzu Yıldırım: Güneş gibi doğacağız!
Editör: Ege Olay
18 Nisan 2023 - 18:14
14 Mayıs günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine 26 gün kala İYİ parti İzmir İl Başkanlığı, partinin 28. Dönem İzmir Milletvekili adaylarının tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Tanıtım toplantısına İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili adayı Ümit Özlale, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu katıldı.
 
İYİ Parti İzmir 2. Bölge, 3. Sıra Milletvekili Adayı Arzu yıldırım partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısında söz aldı. Eğitimci olan Yıldırım, gençlerin geleceklerini ön göremediğini, eğitim sisteminin iyileştirilmesi adına yola çıktığını vurguladı.
“GÜNEŞ GIBI DOĞACAĞIZ”
Kadının siyasetteki önemine vurgu yapan Yıldırım, “Siyaset aynı öğretmenlikte olduğu gibi yüreklere dokunma sanatıdır. Bir cumhuriyet kadını olarak ve Genel Başkanı kadın olan bir partinin neferi olarak kadınların her alanda ve yönetim kademelerinde söz sahibi olması için elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Bir eğitimci olarak gençlerimizin ve çocuklarımızın en yakın şahidiyim. İyileştirilmiş eğitim sistemimizle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyet seviyesine çıkması için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Biliyorsunuz ki 20 yıllık iktidar döneminde gençlerimizin umutları ve hayalleri yok edildi. Genel Başkanımızın önderliğinde iyileştirilmiş eğitim sistemimizle bunları tekrar yerine koymak için ekip arkadaşlarımla birlikte elimden gelenin fazlasını yapacağım. Hamd olsun güneş gibi doğacağız'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum