Reklam

İduğ'dancapoeira dansı

EGEOLAY/CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda karşılaştığı capoeira dansçısı gençlerin gösterilerini izledi, danslarına eşlik etti. İduğ, eşi Ufuk İduğ ile birlikte gençlerle şarkı söyledi, fotoğraf çektirdi. Başkan adayı İduğ:"Bornova’da gençliğin dinamizmi, neşesi meydanlara, sokaklara yansıyacak" dedi.

İduğ'dancapoeira dansı
Editör: Ege Olay
19 Mart 2019 - 14:26
Çocuk ve gençlere çok önem veren İduğ, eşiyle birlikte Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda çıktığı yürüyüşte capoeira dansçısı gençlerle karşılaştı. Bir süre gençlerin danslarını izleyen İduğ, daha sonra gençlerle capoeira dansı yaptı. Brezilya’da 16. Yüzyılda ortaya çıkan dövüş teknikleri, spor ve müzik içiren bir savaş sanatı olan capoeira tutkunu gençlerle sohbet eden İduğ, onlarla şarkı söyleyip, dans edip eğlendi. İduğ, mayıs ayında Bornova’da gerçekleştirilmesi planlanan festivale de destek sözü verirken, gençlerle fotoğrafçektirdi.

                               

Bornova’nın üniversite kenti olduğunu belirten İduğ, gençlerin dinamizmini sokaklara meydanlara taşımayı hedeflediklerini söyledi. Gençlerin kültür sanat, sporla iç içe olmasını istediğini vurgulayan İduğ: "Spor ve sanata tam destek vereceklerini belirten İduğ, “Bornova’da gençliğin dinamizmi, neşesi, eğlencesi, dansları, spor etkinlikleri, kentin meydanlarına, caddelerine yansıyacak. Onların pozitif enerjisi hepimize geçecek" diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum