Güzelbahçe'de 23 Nisan ve Konser Coşkusu Yaşanacak

EGEOLAY/Güzelbahçe Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için OLİVELA yaşam parkında bir dizi etkinlik düzenleyecek, akşam da Niyazi Koyuncu konseri ile bayram coşkusu yaşanacak.

Güzelbahçe'de 23 Nisan ve Konser Coşkusu Yaşanacak
Editör: Ege Olay
21 Nisan 2024 - 17:58
Güzelbahçe Yelki OLİVELA yaşam parkında düzenlenecek etkinliklerde; 6 Şişme Oyun Parkuru (Kaydırak, Kuleli Zıpzıp, Canlı Langırt, Dart, Gladyatör, Sumo), Karikatür Çizim atölyesi, Hacivat - Karagöz Kukla Yapım Atölyesi, Resim Atölyesi, Bileklik Yapım Atölyesi, Atatürk Baskılı Tişört Yapım Atölyesi, Tahta Oyuncak Atölyesi, Ali Bayırlar İlkokulu Halk Oyunları Gösterisi (2A), Güzelbahçe Belediyesi Halk Oyunları Çocuk Ekibi, Palyaçolar & Maskotlar, Özay Özgür Başkurt’tan Çocuk Şarkıları, Kostümlü Animatörler, Sosis Balon Dağıtımı, Sihirbaz Sahne Gösterisi, Pamuk Şekeri İkramı, Patlamış Mısır İkramı ve Yüz Boyama etkinlikleri yapılacak. Ayrıca akşam Güzelbahçe Genco Erkal Açıkhava Tiyatro’sunda Niyazi Koyuncu Konseri düzenlenecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en coşkulu şekilde kutlayacaklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Milli bayramlarımızı coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Bizde 23 Nisanı, Ata’mızın çocuklara armağan ettiği bayramı, çocuklarımızın istediği şekilde bir dizi etkinlikle kutlayacağız. Resmi törenimizi Güzelbahçe Stadyumunda kutlayacağız. Ardından İzmir Büyükşehir Belediyemiz’in Yelki’de yapmış olduğu OLİVELA yaşam parkında en büyük coşkuyu yaşamış olacağız. Ayrıca seçimlerde sözünü aldığımız Niyazi Koyuncu Konseri’ni düzenleyeceğiz. Niyaz koyuncu seçim sonrası Güzelbahçe’de konser verme sözü almıştık. O konserimizi düzenleyip sözümüzü yereine getirmiş olacağız ” diye konuştu.
Etkinlik Güzelbahçe Yelki OLİVELA Yaşam Parkında saat 11:00 ile 17:00 arasında yapılacak. Niyazi Koyuncu Konseri 20:30’da Amfi tiyatroda gerçekleştirilecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum