Gaziemir Adayı Sadık Dinler Amacının Gaziemir'de Refahı Sağlamak olduğunu belirtti

EGEOLAY/Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Sadık Dinler, atalarının 100 yıldır yaşadığı ilçeye hizmet etmek için Gaziemir Belediye Başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Gaziemir Adayı Sadık Dinler Amacının Gaziemir'de Refahı Sağlamak olduğunu belirtti
Editör: Ege Olay
11 Aralık 2023 - 14:38
Gaziemirlilerin Adayı Sadık Dinler, adaylık için neden yola çıktığını ve hedeflerini anlattı.
Gaziemir’de doğduğunu ve bu ilçede yetiştiğini belirten Sadık Dinler, “Bu ilçede ekmeğimi kazanıyorum. Eğitim için gittiğim Ankara’da bu ilçenin özlemini çektim. Artık atalarımın 100 yıldır yaşadığı bu topraklara hizmet etmek için Gaziemir Belediye Başkanlığına talibim. Tüm mahallelerin, sokakların gerçek sorunlarını raporlaştırdık. Mahalle muhtarlarımızla görüştükten sonra da netleştireceğiz. Bu ilçe planlarımız ve çözüm önerilerimiz hazır” diye konuştu.
“Amacımız refahın artmasını sağlamak”
Aday olma amaçlarından birinin de ilçedeki her bireyin öncelikli sorunlarını çözmek olduğunun altını çizen Dinler, “Hedefimiz ilçemizin kalkınmasını ve refahının artmasını sağlamak… Her vatandaşın eşit koşullarda belediyenin hizmetlerinden yararlanabildiği, bu sayede gelirini artırabildiğini, huzur için yaşadığı bir Gaziemir hayali ile yola çıktık. Eğitimden, sağlığa, sosyal yaşamdan kültür sanata kadar Gaziemir’i sosyal belediyecilik anlamında en önemli konumuna getireceğiz” dedi. 
“Artık yeni bir bakış açısı zamanı”
“Bizden önce yapılan hizmetler için tüm başkanlarımıza, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza ve sivil toplum örgüt üyelerine minnettarız” diyen Sadık Dinler, şunları söyledi:
“Artık yeni bir bakış açışı ve gençlik zamanı… Artık bu kenti her bir bireyin içinde olduğu bir ekip ile, güler yüz ile yönetme zamanı artık Gaziemir için kenetlenme zamanı… İlçemizin zorluk çeken mahallelerini biliyoruz, altyapı konusunda eksik olan alanları biliyoruz, yollardaki çukurları, kentsel dönüşüm problemlerini, mezarlık sorununu… Tüm eksikliklerin biliyoruz. Ve bunların çözümü için de reçetelerimizi hazırlıyoruz. Daha da önemlisi biz Gaziemir’i çok iyi biliyoruz. Edindiğimiz tecrübeler, gençliğin verdiği heyecanla yoğuracak ve ilçemizi İzmir’in yeni yıldızı konumuna getireceğiz. Sizleri de Gaziemir’i geleceğe taşıyacağımız bu heyecanlı yürüyüşte yanımızda görmek istiyoruz. Saygılarımla…”


CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Sadık Dinler Kimdir?
 
Sadık Dinler, Balkanlardan gelen kökleri 100 yılı aşkın süredir Gaziemir’de bulunan bir ailede 1988 yılının Aralık ayında dünyaya geldi. Gaziemir'in esnaflıkla uğraşan, sevilen aileleri Martin ve Dinler ailelerinin iki çocuğundan biri olan Sadık Dinler, ilk ve orta öğrenimini Gaziemir’de, lise eğitimini de İzmir Atatürk Lisesi'nde tamamladı.
 
ODTÜ Makine Mühendisliği’nden iyi derece ile mezun olan Sadık Dinler, üniversite yıllarında sivil toplum örgütlerinde, öğrenci topluluklarında birden fazla projenin içinde bulundu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük mirası olan “Altı Ok” un izinden giderek 2010 yılında Ankara’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden siyasete adım attı.
 
Öğrenciliği devam ederken CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nda partinin neferi olarak çalışan Dinler, öğrencilik sonrası dönüş yaptığı ilçede CHP Gaziemir İlçe Başkanlığında il ve ilçe delegeliklerinde bulundu. İhracat yapan Türkiye'nin köklü firmalarında 10 yılı aşkın süredir proje yöneticisi olarak görev aldı. Bu süre esnasında birçok projeye imza attı.
 
Sadık Dinler, Cumhuriyetin yeni yüzyılında, yeni nesil olarak Gaziemir’deki her bir hemşerisinin hayatına dokunacak olan ve Gaziemir’i, yeni yüzyıla hazırlayacak olan projeleri hayata geçirmek için yola çıkarak Gaziemir Belediyesi Başkanlığı’na aday adaylık başvurusunda bulundu.
 
Toplumsal kaygısı olan, ortak akla önem veren, tüm Gaziemir’i kendi ekibinde barındıran, toplumun problemlerini hızlı şekilde çözen, Gaziemir’i geleceğe hazırlayan bir modelle belediye başkanlığına talip oldu

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Murat Işıl
    4 ay önce
    Mevcut başkan için seçim döneminde koşturan Sadık Dinler Bey, madem mevcut başkan kötü idi, niye seçtirdi bize? Hepsini geçtim aday olunca sosyal medyadaki eski fotoğrafları saklamak moda oldu, bir baktım Halil Arda’yla, Kemal Kılıçdaroğlu’yla olan tüm fotoğraflar silinmiş… Gerçi haklı, bu millet dünü hatırlasaydı, önüne konana inanmasaydı başka yerde olurduk.