Foça Turizm Fakültesinde Mezuniyet Sevinci

EGEOLAY/Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü, son mezunlarını verdi.

Foça Turizm Fakültesinde Mezuniyet Sevinci
Editör: Ege Olay
22 Haziran 2019 - 12:10

Yerini Gastronomi bölümüne bırakacak olan Turizm ve Otel İşletmeciliği son sınıf öğrencileri için düzenlenen mezuniyet törenine; Foça Kaymakamı Ali Çetin, Garnizon Komutanı ve Amfibi Grup Görev Komutanı Tümamiral İbrahim Özdem Koçer, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy, Foça Turizm Fakültesi Dekanı Metin Kozak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Reha Midilli Eğitim ve Yaşlı Evi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Başkanı Haydar Çelebi, öğrenciler ve aileler katıldı.

Son eğitim yılında 19 mezun veren fakültenin için düzenlenen törende; Dekan Metin Kozak, Kaymakam Ali Çetin ve Vakıf Başkanı Ali Haydar Çelebi’nin konuşmalarının ardından fakülte birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilere plaket takdim edildi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, tören öncesinde sohbet ettiği öğrencilere mesleki kariyerlerinde başarılar ve esenlikler diledi.

Konferans salonunda gerçekleştirilen törenin ardından fakülte bahçesinde düzenlenen kokteylde, öğrenciler ve aileleri mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum