Esat Tanık'tan Duygulandıran Mektup

EGEOLAY/31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, Çeşmeliler'e hitaben duygusal bir mektup yayınladı.

Esat Tanık'tan Duygulandıran Mektup
Editör: Ege Olay
27 Mart 2024 - 09:07 - Güncelleme: 27 Mart 2024 - 14:27
Seçim sürecinde kendisini yalnız bırakmayan Çeşmelilere teşekkür eden Tanık mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Çeşmeli büyüklerim, Sevgili kardeşlerim,

İlçemizi dört mevsim yaşanabilen; canlı, ekonomisini halkından yana büyütmüş, her kesimin refah içinde yaşadığı ve adil şekilde yönetilen bir kente dönüştürme hedefiyle çıktığımız yolun en önemli kavşağındayız.
İlçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Altyapıdan ulaşıma, ısınmadan barınmaya, hayatımızın hemen her safhasında yaşadığımız sorunlara kalıcı çözümler getirecek hizmetleri ve projeleri, alanında uzman ekibimizle büyük bir titizlikle hazırladık.
Sizlere paylaştığım projeler ve verdiğimiz sözler, asla gerçeklikten kopuk hayalci ve geçici seçim vaatleri değil; somut, detayları dikkatle çalışılmış Çeşme’ye özgü bir planlamanın nitelikli uygulamalarıdır.
Her bir projemiz, “Şehirden, doğadan ve insandan yana” bir tutumla hazırlanmış, sürdürülebilir bir hizmet ağıyla donatılmış bir dünya kenti kurma idealinin öncelikli adımlarıdır.
Kıymetli hemşerilerim,
Bu toprakların bir insanı olarak beni ve ailemi dostlukla kucaklayarak paylaştığınız dertler ve tasalar, şüphe yok ki hepimizin ortak sıkıntısıdır.
İlçemizi her açıdan kalkındırmak; esnafımıza, işçimize, memurumuza, emeklimize, gençlerimize ve çocuklarımıza daha güzel bir gelecek kurmak da ortak hayalimizdir. Emin olun, yıllardır yaşadığımız sorunlar, halkımızın tercihlerini, adeta ipotek koymuş gibi “garanti oy” olarak gören, siyasi saiklerle hiç değişmeyeceğini düşünüp yeterli hizmeti vermeyen ve Çeşmeliler'in daha iyi yaşamaya, gelişmeye ve kalkınmaya olan ihtiyacını göz ardı eden yaklaşımın getirdiği çözümsüzlüklerdir.
Ancak bugün görüyoruz ki; Çeşmeliler siyaset değil hizmet istiyor. Bizlere bahşedilmiş bu cennet vatanı kalkınmış ve daha yaşanabilir kılmak için daha ileri bir vizyon arıyor.
Ne mutlu ki bu vizyona sahibiz. İşte bu yüzden, nasıl bir yaşam istiyorsanız oyunuzu o yönde kullanmanızı isterim.
Her zaman söylediğim gibi ‘Hizmetin partisi olmaz’. Teveccüh gösterip Çeşme’de yeni bir dönemi başlattığınızda, sözümün arkasında durduğumu göreceksiniz. Atamızın aydınlık yolunda, bilimin ışığında; her karış toprağı koruyarak ve dayanışma ruhunu yeniden canlandırarak “Herkesin Başkanı” olduğumu da göreceksiniz. Çeşme’de kapısı herkese açık bir belediye; her bir vatandaşının derdine derman olan bir dost eli olacak.

Değerli kardeşlerim,
Hangi siyasi partiye gönül vermiş olursanız olun, bu hizmet yarışında bayrağı tüm Çeşmeliler için taşıyacağıma söz veriyorum. İlçemizi ve insanımızı, böylesine güzel bir coğrafyanın hakkı olan varlığa kavuşturacağıma söz veriyorum. Çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm Çeşmeliler'e güzel günlerin sözünü vererek, her birinize teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”


Esat TANIK
Çeşme Belediye Başkan Adayı
MHP Cumhur İttifakı
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum