Ekspertiz Sektöründe Yatırımlar Hız Kesmiyor

EGEOLAY/İkinci el araç sektöründe yapılan düzenlemelerleekspertiz merkezi açma standartlarının netleştirilmesinin ardından,yatırımlarına hız veren ekspertiz firmaları da kurumsallaşma ve şubeleşmeyolunda dev adımlar atmaya başladı.

Ekspertiz Sektöründe Yatırımlar Hız Kesmiyor
Editör: Ege Olay
19 Mart 2020 - 19:55
Gerçekleştirdiği yeniliklerle sektördeki öncüfirmalardan biri olan TÜV SÜD D- Expert Trabzon şubesinin ardından 14. ŞubesiniDenizli' de açtı.

2. el otomobil ticaretinde zorunlu kılınanekspertiz raporu nedeniyle, ekspertiz firmaları otomotiv sektörünün merkeziunsuru olmaya başladı. Yönetmeliğin esaslarını yerine getiren kurumsal firmalarsektörde güven noktası olma yolundaki hedeflerini gerçekleştirmek için vargücüyle çalışıyor.

İkinci el araç ticaretinde aracın bakımgeçmişi ve mevcut durumu hakkında yeterli bilgiye sahip olunamaması alıclarınen çok çekindikleri noktalardan biri. Sıfır araçlarda ilk kullanıcı olmanınverdiği güven sebebiyle yaşanmayan bu endişe ikinci el araçlar ticaretindefazlasıyla yaşanıyor. İkinci el araç alacak olan vatandaşın güvenli bir ikinciel alışverişi yapmasını sağlayan şirketler hiç şüphesiz ekspertiz şirketleri.İkinci el araç sektöründe tarafsız firmaların şube sayılarını arttırması ve sonteknoloji ile hazırlanan ekpsertiz raporlarının güvenilir olması sebebiyle tümkaygılar tamamen ortadan kalkıyor. Oto Ekspertiz sayesinde aracın geçmiş ve mevcut durumu öğreniliyor. Ekspertiz raporunda, aracın kaza geçmişi,değişen parçaları ve benzer bilgileri görüldüğü için alıcılar araçlarınıgüvenle satın alabiliyor.

TÜV SÜD AG ve Doğuş Holding'in güçlerinibirleştirmesi ile 2013 yılında kurulan Doğuş Grubu şirketlerinden TÜV SÜDD-Expert, uluslararası tecrübesiyle Türkiye'de kurumsal firmalara ve sontüketiciye bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmetisunmaktadır. Deneyimli ve profesyonel ekspertiz uzmanları tarafından sonteknolojiye sahip ekipmanlar kullanılarak hazırlanan TÜV SÜD D-Expert İkinci ElAraç Ekspertiz Raporu, araç durumu ile ilgili kesin ve ayrıntılı bilgilendirmehizmeti sunmakta.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum