EGEKAF ileri bir tarihe ertelendi

EGEOLAY/Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin destekleri ve “Yetenek Her Yerde” temasıyla bu yıl 20-21 Mart 2020 tarihinde Ege Üniversitesinin koordinatörlüğünde düzenlenmesi planlanan “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı” yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalığının etkilerinden korunmak amacıyla ülke genelinde alınan tedbirler çerçevesinde ileri bir tarihe ertelendi.

EGEKAF ileri bir tarihe ertelendi
Editör: Ege Olay
13 Mart 2020 - 10:34
Türkiye’nin en büyük kariyer fuarı olma yolunda tüm hazırlıkları bitme aşamasına gelen EGEKAF, üniversite öğrencileri, kamu-özel sektör ve tüm paydaşları belirlenecek yeni tarihinde buluşturacak.

Öğrencilere eşsiz bir deneyim kazandıracak fuar kapsamında öğrencilerin ilgi ve becerilerine uygun olarak gerçekleştirilecek etkinliklerde öğrenciler; kurum ve kuruluşlarla doğrudan temasa geçerek kariyer imkânlarıyla ilgili bilgi sahibi olma fırsatı bulacak. Kariyer fuarı, sadece gençler ve üniversiteler için değil, iş dünyasının gelecek projeksiyonlarını şekillendirmesi açısından da büyük önem taşıyor. Güçlü bir ekiple fuar hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan, 500’e yakın firmanın stant için başvurusunu alan Ege Üniversitesi, belirlenecek yeni tarihinde yapılacak fuarla ilgili çalışmalarını sürdürecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum