Ege Koop'tan 40'ıncı Özel Dev Fırsat

EGEOLAY/Bugüne kadar 150 bin kişiyi mülk sahibi yapan Ege-Koop, dünya tarihsel mirasının sayılı vitrinlerinden Eski Foça’da yeni projesi 'EGE-KOOP NEFES FOÇA EVLERİ'ni hayata geçiriyor

Ege Koop'tan 40'ıncı Özel Dev Fırsat
Editör: Ege Olay
18 Mart 2023 - 13:05
1984 yılından bu yana tamamladığı 30 bin güvenli konutla, 150 bin kişiyi mülk sahibi yapan Ege-Koop, dünya tarihsel mirasının sayılı vitrinlerinden Foça’da 'EGE-KOOP NEFES FOÇA EVLERİ' projesini de yakında hayata geçiriyor. İzmir'de, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Menemen, Buca, Torbalı, Güzelbahçe-Urla, Seferihisar ve Manisa Turgutlu'da 14 farklı projeye imza atan Ege-Koop, güven odaklı 15'inci projesini Foça’da gerçekleştirecek. Alansal büyüklüğü 83 bin metrekare olan, tamamı doğa manzaralı, tarihi kalıntılara yakın Çanak koyuna 800 metre uzaktaki “EGE-KOOP NEFES FOÇA EVLERİ”, 115 özel konuttan oluşacak.

ÖN ONAY BAŞVURUSU TAMAM

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin ASLAN, bugüne kadar inşa ettikleri 30 bin konutla 150 bin kişiyi mülk sahibi yaptıklarını, Foça’da gerçekleştirecekleri yeni projeyle büyük yatırım fırsatları sunduklarını belirtti, "Temiz havası, yeşil doğası, tarihi dokuları ile yeni
bir yaşam fırsatının kapılarını aralıyoruz. Projenin ön onayı için tüm başvurular yapıldı ve belediye tarafından da onaylandı" dedi.

DEPREMLER DEVAM EDİYOR

ASLAN, Eski Foça ile Yeni Foça’nın tam ortasındaki projenin, ana yola 800 metre uzakta, plajların, koyların, tarihi kalıntıların yanı başında Foça’nın tam kalbinde konumlanacağını kaydetti, "Günümüzde yaşanan depremlerin ardı arkası kesilmiyor. Doğu'da 50 bin canımızı yitirdik. Hemen hemen her gün de bir ilimizde sarsıntı yaşıyoruz. Vatandaş artık tek katlı veya iki katlı bağımsız konut tercih ediyor. Projemizin daha tanıtımını tam yapmadık ancak o kadar çok talep var ki, anlatamam. İzmirliler bu fırsatı kaçırmasın" dedi.

YAŞAMDAN HAZ ALINACAK

Yeni projeleriyle ilgili ayrıntıları açıklayan Hüseyin ASLAN, “En iyi yatırım, hayatı iyi yaşamaktır. Yaptığımız iş yatırımcımızı yaşatmak. Bu proje ile insanın hayattaki en temel beklentilerinden biri olan yaşamdan haz alma duygusunu pekiştirmek. Karanlığın, karamsarlığın, tekdüze blokların yerini rüzgarın, ışığın, yeşilin, insan ölçeğinin aldığı, esasen modern ama özgünlüğünü pekiştiren bir tasarımla yeni projemizi hazırladık. Doğal güzellikleri kucaklayacak sağlıklı yeni bir dünya anlayışı ile yola çıktık” diye konuştu.

HAYATA YENİ BİR NEFES

Projenin adeta bir “doğa projesi” niteliğinde olduğunu belirten ASLAN, “Biz bu projeyi tasarlarken Foça’nın ferahlığından ve eşsiz doğasından esinlendik. Her sabah özlediğiniz hayata gözlerinizi açacaksınız, kuş sesleriyle uyanacaksınız. Telaşın ulaşamadığı, yeni bir zaman yolculuğuna hazır olun. Doğa ile içiçe projede yaşam
kaliteniz de doğal olarak artacak. Sanatı, felsefeyi, bilimi, kültürü, tarihi, denizi ve sağlığı bir arada yaşatan yeni bir nefes sunacağız” dedi.

FİYATLAR GENEL SEÇİM
SONRASI İKİYE KATLANIR


Proje emsallerinin yüzde 30-40 altında fiyatlara mal olacağını belirten Ege- Koop Genel Başkanı Hüseyin ASLAN, "1+1’de arsa bedeli 1 milyon 300 bin lira, 2+1, dubleks meskenin de arsa bedeli 1 milyon 600 ile 1 milyon 950 bin lira arasında olacak. Yatırımcılara benzersiz bir ödeme kolaylığı sunulacak. Arsa payının yarısı peşin, kalanı iki taksitle ödenecek. Temelden sonra 30 ayda bitirmeyi planlıyoruz. Demedi demeyin seçimden sonra bu fiyatlar kesinlikle ikiye katlanır” dedi.

MÜSTAKİL BAHÇEYE
SAHİP OLACAKSINIZ


Geleneksel Foça mimarisinin en özel yansıması olacak projede 1+1, 2+1 ve dubleks mesken dışında geniş bir sosyal yaşam alanı da yer alacak. 1+1 dairelerin kendine özel en az 100 metrekare, 2+1 ve dubleks mesken konutlarında minimum 200 metrekare bahçesi olacak.

SAĞLAM BİR ZEMİN
SAĞLAM BİR YAPI


Projenin, huzurun yanında güvenli bir yaşamın da adresi olacağını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin ASLAN, şöyle devam etti: “Sağlam zemin, sağlam yapı. Herkes bilir bizim önceliğimiz güven, 40 yıldır yaptığımız her projenin arkasındayız, teminat biziz. Henüz deprem yönetmeliği dahi yokken, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası ve TSE ile işbirliği protokolü imzaladık. Her projede birlikte hareket ettik. Bu projemizi de akıl, bilim ve vicdanla ilerleyip tamamlayacağız.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum