Düşler Atölyesi'nden Dev organizasyon

EGEOLAY/Düşler Atölyesi 2020 Sezon Defilesi 'Nevesta Mlada Stayling 2' Balkan Camiasını bir araya getirdi.

Düşler Atölyesi'nden Dev organizasyon
Editör: Ege Olay
16 Ocak 2020 - 18:51
İzmir, İstanbul, Manisa,Bursa,Kırklareli, Kütahya,Aydın ve tüm Türkiye’den büyük katılım ile gerçekleşen bu gecenin Sunuculuğunu Yusuf Emin'in yaptığı Balkan kına geceleri ve kostümlerinden oluşan 2020 kreasyonunun tanıtıldığı defilede 40 manken görev alırken, gecede 150 koleksiyon parçası tanıtıldı.

Çok sayıda protokol ve davetlinin katıldığı defile yaklaşık 3 saat sürdü. Birbirinden farklı balkan kıyafetleri ve koreografiler büyük ilgi gördü.

 

Mükemmel bir Balkan gecesi hazırladıklarını belirten Ayşegül Duğan, "Markalaşma yolunda dev adımlarla ilerliyoruz. Bu gece suyun iki yakası İzmir’de buluştu. Çok güzel sürprizler hazırladık. Katılan herkesin büyük bir keyif alacağından eminiz.Defilenin tamamını gelemeyen konuklarımız için sosyal medya üzerinden canlı yayınlıyoruz. Her geçen yıl daha büyük organizasyonlar yapmak bize keyif veriyor " dedi.

 

İzleyenlerden büyük beğeni alan defilede, Rumeli'nin güçlü seslerinden Rumeli Orhan ve Kemal, Murat Matracı ve Çamdibi Bandosu'nın birbirinden hareketli parçaları geceye renk kattı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum