CHP'li Bekir Çakmak, "Küserek değil, birleşerek kazanacağız"

EGEOLAY/CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı ve İş İnsanı Bekir Çakmak, adaylık listelerinin açıklanmasının ardından mahalle mahalle gezerek parti programını anlatıyor. CHP’li Çakmak, ‘Kişisel hesaplarım olmadı. Biz küserek değil, birleşerek kazanacağız” dedi.

CHP'li Bekir Çakmak, "Küserek değil, birleşerek kazanacağız"
Editör: Ege Olay
20 Nisan 2023 - 13:04
CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Bekir Çakmak, adaylık  listelerinin açıklanmasının ardından hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. CHP Genel Merkezi tarafından YSK’ya teslim edilen adaylık listelerinin açıklanmasının ardından İzmir’de seçim ofislerinin açılışları ve vatandaşla buluşmalar devam ediyor.

CHP’li Bekir Çakmak’ta yürüttüğü çalışmaları anlattı. Çakmak, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için çalışıyoruz. Biz iktidar yolunda giderken çorbada tuzumuz olsun diye çıktığımız yolda birbirinden değerli yol arkadaşlarımız aday gösterildi. Benim hiçbir zaman kişisel hesaplarım olmadı. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi bizim asıl amacımız hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye’yi mümkün kılmak. Dolayısıyla bu anlayışla İzmir’de gece gündüz demeden vekil adayı arkadaşlarımızla birlikte açılışlara, esnaf ziyaretlerine katılıyorum. Partimizin programını anlatıyorum. Biz küserek değil, birleşerek kazanacağız” dedi

İKTİDAR VURGUSU!

15 Mayıs’ta iktidar olacaklarının altını çizen Bekir Çakmak, “İnanıyorum ki 15 Mayıs’ta Türkiye, aydınlık bir sabaha uyanacak. Biz hazırız. CHP İzmir İl Başkanımız Sayın Şenol Aslanoğlu, aday adayları ile yaptığı toplantıda sahada olun mesajı vermişti. Aday arkadaşlarımızın seçilmesi için kol kola partimizi iktidara taşıyacağız” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Alper Kutay
    11 ay önce
    Bekir bey İzmirin sevilen sayılan iş insanlarındandır..Kendisi her zaman ezilenin garibanın yanında durun hayır işlerinde de asla geri durmayan sevdiğimiz birisi kendisi..Sonraki dönemde Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında kendisini milletvekili olarak görmek ülkemize hizmet etmesini istiyoruz..