CHP Karşıyaka Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal: "Örnekköy, adı gibi örnek bir mahalle olacak"

EGEOLAY/CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal Örnekköy Mahallesi’nde Roman vatandaşlarla buluştu. Kendisi için bestelenen şarkıyla karşılanan Ünsal, vatandaşlardan ve esnaftan büyük ilgi gördü. Başkan Adayı Ünsal “Örnekköy’ün sorunlarını biliyoruz. Özellikle kadınlar ve çocuklar için sosyal projeler üreteceğiz, Örnekköy’ü adı gibi örnek bir mahalle haline getireceğiz” dedi.

CHP Karşıyaka Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal: "Örnekköy, adı gibi örnek bir mahalle olacak"
Editör: Ege Olay
23 Şubat 2024 - 13:09
ÖZEL BESTEYLE COŞKULU KARŞILAMA
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, halk buluşmaları kapsamında Roman vatandaşların yoğunlukta olduğu Örnekköy Mahallesi’ne konuk oldu. Romanların kendisine özel olarak bestelediği şarkı eşliğinde coşkuyla karşılanan Yıldız İşçimenler Ünsal, gün boyunca mahalleyi adım adım dolaştı. Mahalle Muhtarlığı ve Seçim Ofisi’ni ziyaret eden; Eskişehirliler Anadolu, Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı’na (AKSEV) konuk olan Başkan Adayı Ünsal, ayrıca esnaf ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştirdi, mahalle sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi. Günün finalinde ise Örnekköylü Kadınlar Platformu üyeleriyle bir araya geldi. 
 
“SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”
Mahalle sakinleriyle buluşmalarında Örnekköy’ün sorunlarını çözmek için çalışacağını ve her kesime dokunacak sosyal projeleri hayata geçireceğini anlatan CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal “Örnekköy’ün kronik hale gelen sorunlarını biliyorum. Bu sorunları tek tek çözmek için birlikte, dayanışma içerisinde çalışacağız. Her kesime yönelik, özellikle de kadınlar ve çocukların yaşamlarına dokunacak sosyal projeler üreteceğiz. El ele vererek Örnekköy’ü adı gibi örnek bir mahalle haline getireceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Behice Çağlar
    1 ay önce
    Örnekköy,e Belediye Anaokulu binası yemekli ve yataklı kreş binaları Örnekköy huzur evi binası Turgut Özakman parkına bakım, gölgelikli yeşillikler oturacak banklar ve şu fiskiyeli estetik görüntüler Oturacak kafeler istiyoruz