CHP Efes Selçuk'ta Ön Seçim Heyecanı

EGEOLAY/CHP Genel Merkezi tarafından alınan ön seçim kararına ilişkin değerlendirme yapan CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, "Parti içi demokrasiyi işletmek ve üyenin sesine kulak vermek açısından aldığımız bu yerinde karardan dolayı, Selçuk İlçe Örgütü olarak gururluyuz" dedi.

CHP Efes Selçuk'ta Ön Seçim Heyecanı
Editör: Ege Olay
20 Ocak 2024 - 16:42
İpek Onbaşıoğlu, yaptığı açıklamada; "Genel Merkezimizin CHP İl ve İlçe Örgütlerine gönderdiği 18.01.2024 Tarihli ‘Belediye Meclis Üyeliği Seçim Yöntemi’ konulu Genelgesi uyarınca;
CHP Selçuk İlçe Yönetimi olarak, 20.01.2024 tarihinde gerçekleştirdiğimiz  yönetim kurulu toplantımızda tüm yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla ‘oy birliği’ ile örgüt denetiminde ‘ÖNSEÇİM’ kararı almış bulunmaktayız" dedi.
 
Parti içi demokrasiye önem verdiklerini belirten CHP İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu; "Parti içi demokrasiyi işletmek ve üyenin sesine kulak vermek açısından aldığımız bu yerinde karardan dolayı, Selçuk İlçe Örgütü olarak gururluyuz. 1999 Mahalli İdareler Seçimlerinden bu yana partimizde gerçekleşmeyen Önseçimin, görevde olan biz Yönetim Kurulumuzca ‘Oy Birliği’ ile karara bağlanmış olması, bizler tarafından ayrıca bir övünç kaynağıdır" ifadelerini kullandı.
 
Onbaşıoğlu; "Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal demokrat geleneğini ve demokratik ilkelerini savunmaya ve yaşatmaya var gücümüzle devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum