CHP Çiğli Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; "Bu güveni boşa çıkarmayacağım."

EGEOLAY/Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Belediye Başkanı Adayı Çevre Mühendisi Onur Emrah Yıldız; ziyaretlerini sürdürürken; ilçe örgütü ve gönüllü ekibiyle birlikte mahalle yürüyüşleri de gerçekleştirdi.

CHP Çiğli Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; "Bu güveni boşa çıkarmayacağım."
Editör: Ege Olay
28 Mart 2024 - 11:38
İlçenin 26 mahallesindeki yürüyüşlerde gördüğü ilgi için hemşehrilerine teşekkür eden Yıldız; “İnsanlar, pencerelerine, balkonlarına çıkarak, Türk bayraklarını, parti bayraklarını sallayarak selamladı bizi, evlerinden çıkıp aramıza katıldı. Tarifi zor ve büyük bir heyecan. Bu güveni asla boşa çıkarmayacağım. Çiğli nasıl ayrımsız bir şekilde beni hizmetin adresi görüyor ve güveniyorsa, ben de Çiğli’yi ayrımsız kucaklayacağım.” dedi. 
 
Bu yürüyüşler bitmeyecek
 
İlçe örgütü, gönüllü ekibi ve vatandaşlarla birlikte Çiğli’nin 26 mahallesinde yürüyüşler düzenleyen CHP Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; her yaştan ve her kesimden gördüğü sıcak yaklaşım ve destekten duyduğu mutluluğu dile getirerek şöyle konuştu; “37 yıllık ömrümün en onurlu anlarını yaşadım; en unutulmaz anılarını biriktirdim. Başkan olursam; gördüğüm bu güvenin hakkını sonuna kadar vermek için çalışacağım. Ve bu yürüyüş asla bitmeyecek. Çok daha büyük katılımlarla, Çiğli’mizi büyütmek için devam edecek. Halkın gönlünde taht kuramıyorsanız, boş. Halkı da arkanıza alıp ortaya elle tutulur, gözle görülür işler, çözümler, yatırımlar koyamıyorsanız da boş. Ben ikisini de yapacağım, halkı yanıma alıp söz verdiklerimi hızla hayata geçireceğim. Aksi; bu hayattan göçüp gitmediğim sürece mümkün değil.” 
 
Çiğli’deki yarışı değerlendirdi
 
31 Mart seçimlerinin hem ülkenin hem de şehirlerin geleceği için hayati bir önem taşıdığına dikkat çeken Çiğli Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; Çiğli’deki yarışa ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Yarın büyük pişmanlıklar duyulmaması için en doğru seçimi yapmak gerektiğini belirten Yıldız; “Başından bu yana söylüyorum; benim işim, mesleğim belediyecilik. Çevre Mühendisiyim evet ve bu doğrultuda bürokrat olarak 12 yıllık bir geçmişim var Büyükşehir Belediyesi’nde. Kimsenin işini, gücünü küçümsemek için söylemiyorum. Ancak; bunun önemli bir artı olduğunu düşünüyorum. İşi Çiğli’de evi başka yerde olan; devletin yatırımları için, ben yaptım diyen; ortaya bir hedef, vizyon ve proje koyamayan aday arkadaşlarımız var. İyi insan olmak başka, iyi bir idareci, belediyeci olmak başka. Çiğli’de düzeyini düşürmeyen bir kampanya yaşandı. Buna özen gösterdim. Ama, kabul edilemez olaylar da yaşandı. İktidar Partisi Adayı’nın siyasi kampanyasını devlet okullarına sokması gibi.” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum