Reklam

Buca'da şampiyonlar arenasında tansiyon hiç düşmedi

EGEOLAY/Buca Belediyesi önderliğinde gerçekleştirilen uluslararası dövüş arenası KOW KINGDOM OF THE WAR CHAMPIONSHIP kick boks turnuvası 26 Kasım Cumartesi günü Buca Tenis Kulübü'nde gerçekleştirildi. Yurt içinden ve yurt dışından pek çok sporcunun katıldığı turnuvada Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nden 5 sporcu şampiyon olurken, 1 sporcu kemer kazanmayı hak etti. Kazanan sporcuların isimleri ise şöyle oldu: Yunus Hilal, Serkan Kılıç, Ali Rıza Kaya, Ercan Karaca, Nehir Tuğ ve Elif Şen.

Buca'da şampiyonlar arenasında tansiyon hiç düşmedi
Editör: Ege Olay
27 Kasım 2022 - 21:27
Bugüne kadar pek çok başarılı sporcuyu yetiştiren ve uluslararası arenada önemli başarılar elde etmiş olan Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bu defa dünya çapında bir organizasyona ev sahipliği yapmış oldu. Turnuva Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu ve  kick boks antrenörü İbrahim Macun anısına düzenlendi.

40 SPORCU KATILDI

Buca Belediyesi sporcusu kick boks antrenörü ve KOW kurucusu Halim Macun organizatörlüğünde yapılan turnuvaya tam 40 sporcu katıldı. 6 kadın 34 erkek sporcunun yarıştığı etkinlik Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde saat 17.00’da gerçekleştirilirken,  sporseverler turnuvaya yoğun ilgi gösterdi.
Ringde temponun bir an bile düşmediği organizasyon Türkiye Kickboks Federasyonu’na bağlı olarak gerçekleştirildi.  Turnuvanın kazanan isimleri ise şöyle oldu:
Üst kategorilerde 60 kiloda Mobina Bakhtiari (İran), 67 kiloda Mehmet Emin Utkan, 71 kiloda Cengizhan Özdemir (Altay SK), Serkan Kılıç (Buca Belediyesi GSK) ve Yunus Hilal (Buca Belediyesi GSK), 86 kiloda Soner Yeşiller (CFA), 91 kiloda Moussa Demme (Senegal), 100 kiloda Özkan Dinçer;
Alt kategorilerde 52 kiloda Dilay Ersoy, 56 kiloda Nehir Tuğ (Buca Belediyesi GSK), Nuray Topallar (Sezer FC) ve Elif Şen (Buca Belediyesi GSK), 63 kiloda Yahya Ömer Şen (Altay SK), 67 kiloda Ercan Karaca (Buca Belediyesi GSK), Vedat Emrecan, Umut Kaya ve 100 kiloda Çağan Irmak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum