Reklam

Bornova Belediyesi kendi asfalt şantiyesini kuracak

EGEOLAY /Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ilçedeki bozuk yolları daha hızlı bir şekilde onarma imkanına kavuşmak için asfalt şantiyesi kuracaklarını açıkladı.

Bornova Belediyesi kendi asfalt şantiyesini kuracak
Editör: Ege Olay
14 Nisan 2019 - 11:52
Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakçı ve ilçede görev yapan muhtarlar, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u ziyaret etti. Ziyarette mahalleleriyle ilgili hizmet beklentilerini ve sorunlarını aktaran muhtarlar en çok bozuk yollarla ilgili şikayet aldıklarını söylerken Başkan İduğ, asfalt şantiyesi kuracaklarını ve bozuk yollara en kısa sürede müdahale edebilecek duruma geleceklerini söyledi.

 

Belediyelerde mahalle temsilcileri olacak

 

Vatandaşların ilk olarak muhtarlarla temas kurduğunu, bu nedenle yerel yönetimlerin vitrininde muhtarların olduğunu belirten Başkan İduğ, "Bornova'nın yol haritasını sizlerle birlikte belirleyeceğiz. Muhtarlarımızın Bornova Belediyesi'yle daha iyi iletişim kurabilmesi için belediyemizde görevli mahalle temsilcileri olacak. Bornova Belediyesi ile ilişkileriniz daha da güçlenecek" dedi.

 

Yerel üreticiye destek

 

Kırsal alanlardaki mahallelerin muhtarları da Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u ziyaret ederek, bölgelerindeki sorunları ve beklentileri iletti.

 

Muhtarlar Başkan İduğ'u mahallelerine kahvaltıya davet etti. Başkan İduğ, Çiçekli Mahallesi'ndeki kahvaltı restoranlarını örnek vererek "Eskiden köy olan yerleşimlerimizde yerel üreticilerin ürünlerini restoranlarda görebileceğimiz bir üretim modelini oluşturacağız. Bornovalılar olarak biz üreteceğiz. Yerel ürünler kahvaltı salonlarının masalarını süsleyecek, kadınlarımız satış stantları kuracak" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum