Reklam

Başkan Özgür Yıldırım: Sağlık Personeli Alımlarının Takipçisiyiz

EGEOLAY-HALİME ERDOĞAN/Sağlık personelinin mülakat ile alınacağına dair çıkan haberleri değerlendiren Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, Sağlık Bakanı Yardımcısı Muhammet Güven’in yaptığı açıklamaya dikkat çekerek, ‘’Sağlık personeli alımlarının büyük çoğunluğu Haziran ayında yapılacak, bu alımlarda KPSS puanı baz alınacak ve bu alımlarda mülakat yapılmayacaktır’’ dedi.

Başkan Özgür Yıldırım: Sağlık Personeli Alımlarının Takipçisiyiz
Editör: Ege Olay
14 Mayıs 2019 - 22:24
Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, sağlık personeli alımlarının mülakat ile yapılacağı iddialarının ardından yaptığı yazılı basın açıklamasında, ‘’konuyu takip ediyor, konu ile ilgili genel merkezimizle görüşüyoruz. Öyle sanıyoruz ki bir yanlış anlaşılma söz konusudur. Sağlık Bakanı Yardımcısı Sayın Muhammet Güven konunun gündeme gelmesiyle birlikte sağlık personeli alımları ile açıklamada bulunmuş ve alımlarda mülakat olmayacağını belirtmiştir’’ dedi. 

Konuyu Yakından Takip Ediyoruz

Konuyu yakından takip ettiklerini söyleyen Başkan Özgür Yıldırım, ‘’sağlık demek insan demektir, insanın var oluşu ve insanın geleceği demektir. Sağlık personeli yaşama dokunmakta, kutsal bir mesleği icra etmektedir. Alımlara ilişkin torpil, kayırma gibi hoş olmayan yaklaşımların söz konusu olması insana, insanın geleceğine zarar vermektir. Bizler Sağlık-Sen olarak her daim sağlık çalışanlarının refah içinde olması gerektiğini, iş hayatlarında huzurlu çalışmaları gerektiğini vurguladık, bu doğrultuda çalıştık, sesimizi yükselttik, bu duruşumuz ilelebet devam edecektir. Sağlık personeli alımında herhangi bir etik dışılığın karşısında dimdik duracağımızı, konuyu yakından takip etmeye devam ettiğimizi de bildiririz’’ dedi. 

YORUMLAR

  • 1 Yorum