Başkan Kılıç Koltuğu Devretti

EGEOLAY/Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde başkanlık makamını temsili olarak, 3. sınıf öğrencisi Ege Gök’e devretti. Kılıç, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, çağın gereklerine uygun olarak kendilerini yetiştirip, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracaklarına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaklarına olan inancımız tamdır” dedi.

Başkan Kılıç Koltuğu Devretti
Editör: Ege Olay
23 Nisan 2019 - 14:46
Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla Ali Rıza Efendi İlkokulu 3D sınıfı öğrencisi Ege Gök ve pırlanta merkezlerinde eğitim gören 3-6 yaş gurubu minik çocukları makamında ağırladı.Çocuklar,Cumhuriyeti anlatan birbirinden renkli resimlerini Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç’a hediye etmek için birbiriyle yarıştı.

İlk icraat kitap müzesi

Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Kılıç, başkanlık koltuğunu Ali Rıza Efendi İlkokulu 3. sınıfı öğrencisi Ege Gök’e emanet etti, Buca için projelerini dinledi.Heyecanla Buca Belediyesi Başkanlık koltuğuna oturan Ege Gök ilk icraatının Buca’da kitap müzesi kurmak olduğunu ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü; ” İlk icraatım olarak kitap müzesi kurmak istiyorum. Biz çocukların okullarına daha güvenli ulaşması için okul önlerine üst geçit yapmak ve her mahalleye çocuk oyun alanları oluşturmak da projelerim arasında.”

Kılıç, ”Cumhuriyetimize sahip çıkacaklarına olan inancım tam”

Çocukların taleplerini dikkatle dinleyip, not aldıran Başkan Kılıç, temsili Başkan minik Ege’ye Ulu Önder Atatürk’ün tarihe ve geleceğe ışık tutan ölümsüz eseri Nutuk hediye etti. Başkan Kılıç,“Belediye olarak yarınımızın teminatı olan çocuklarımızın çok daha iyi koşullarda eğitim görmeleri, daha yaşanılır bir Buca’da hayatlarını idame ettirebilmeleri adına var gücümüzle çalışacağız.Bizlerde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, çağın gereklerine uygun olarak kendilerini yetiştirip, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracaklarına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaklarına olan inancımız tamdır. Bu gün değerli yavrularımız ağırlamaktan da ayrıca büyük mutluluk duyuyorum. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Minik pırlantalar barış istedi

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmayımerak eden minik pırlantalar da sırayla makama geçip sevgi, yemyeşil doğa ve barış içeren anlamlı mesajlarını verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum