Reklam

Başkan Karakayalı'dan Ulucak çıkarması

EGEOLAY /Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, düzenlediği basın toplatısında Ulucak'taki yatırımlar ve sorunlar hakkında açıklamalarda bulundu. Ulucak ile ilgili bir çok konuya değinen Karakayalı’ya toplantıda, Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemalpaşa Şube Müdürü Serhat Tezbaşaran, Belediye Başkan Yardımcıları eşlik etti.

Başkan Karakayalı'dan Ulucak çıkarması
Editör: Ege Olay
28 Ekim 2020 - 20:25
Ulucak’ta hummalı bir çalışma yürüttüklerine değinen Başkan Karakayalı, "Ulucak'taki çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Önce İZSU ile berabere çalışmalara başladık. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimiz, ilçe başkanımız ile birlikte  önce seçimlerden önce verdiğimiz sözleri masaya yatırdık. Sonra çalışmalara başladık. Öncelikle doğalgaz sorununu ele aldık. 1,5 yıl oldu biz seçileli. Bize doğalgaz için 2022'ye tarih verdiler ama biz bu tarihi 2020'ye çektirdik. Doğalgaz çalışmalarımız da son hızla devam ediyor. Diğer yandan  İZSU ile birlikte kanalizasyon, arıtma suyu, yağmur suyu gibi projelerimiz ihaleye çıktı ve çalışmaları sürüyor. Son olarakta içme suyu borularımızın değiştirilmesi çalışmasına gelindi. 1,5 ay sonra ihalesi bitiyor, sonra çalışmalar başlayacak" dedi. 

 

'Haddini Aşma'

Beldede yapılan yatırımları kendisi yapmış gibi lanse eden muhtarı sert bir dile eleştiren Karakayalı, "Seçildiğimizden beri yoğun bir çalışama içerisindeyiz. Ama maalesef bazı insanlar sanki biz hiç yokmuşuz, hiç bir şey yapmıyoruz gibi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimiz, ilçe örgütümüz, il örgütümüz kapalı bir şekilde oturuyoruz gibi aktarılıyor. Ulucak'ta öyle bir imaj yaratıldı ki sanki tek bir kişi çalışmalar yapıyor. Fotoğraf paylaşıyor müjde doğalgaz geliyor, başka bir gün içme suyu geliyor, sonra kanalizasyon geliyor. Falanca kişiyle konuştum gibi imajlar çiziliyor. Ulucak'ta 3 tane muhtarımız var sanki diğer iki muhtarımız hiç birşey yapmıyor ama buradaki bütün işi sadece bir muhtar yapıyor. Kemalpaşa'da bütün  herşeyi bu muhtar yapıyor. İZSU ile doğalgaz ile ESHOT ile görüşüyor biz devrede değiliz. Duraklara otobüs getiriyor. Durak yeri istiyor, asfalt attırıyor. Bizim hiç birşeyden haberimiz yok, biz sankin yatırıyoruz. Beyefendi kendini Kemalpaşa Belediye Başkanı ilan edecek nerdeyse. Ayıptır, ayıp. Bu anlatılanlarda ne yazık ki bazı vatandaşlarımız inanıyor. Ben buradan bu muhtarı ikaz ediyorum haddini aşma" dedi. 

 

Kimse bizi parçalayamaz 

 

Başkan Karakayalı, "Kemalpaşa'da 49 tane muhtar var. Her ay muhtarlar toplantısı yapıyoruz. Önce nezaket et muhtarlar toplantısına gel. Varsa bir karın ağrın varsa bir sorun orada açıkla. Daha 3 gün önce muhtarlar toplantısı yaptım. 46 muhtar katıldı, sağoslunlar. Beraber çalışıyoruz. Muhtarların elbetteki ilçe yönetiminde büyük katksı var. Onlar devleti, halkı temsil ediyor. Müthiş istişare içerisindeyiz. o yapıyor. Herkes haddini bilsin. Biz takım arkadaşı olarak . İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimiz, diğer meclis üyelerimiz, ilçe başkanımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız topyekün etle tırnak gibi siyaseten yönetmeye çalışıyoruz. Biz bir bütünüz. Kimse bizi parçalayamaz. Hep beraber daha geçen akşam meclis üyeleri ile birlikteydik. Başkan Soyer ile beraberdik. Geçen hafta oradaydı. Pazar günü Efeler Yolu Projesi var. Çok büyük bir proje. Allah muhafaza Efeler Yolu Projesi burada olsa ona da bizim muhtarımız talip olacak. Proje Bayındır'dan  Ödemiş'ten geçiyor. Buradan geçse ona da sahip çıkacak. Biz hiç bir şey yapmıyoruz. Burada ne yapılıyorsa Kemalpaşa Belediyesi, CHP'li belediye başkanları ile beraber büyük işbirliği ile yapıyoruz.  Asfalt çalışmalarını, çarşamba gününe aldım. Hadi bakalım. Cuma günü yapılacaktı. Yapmayın dedim. Çarşambaya aldırdım. Gelsin başlatsın bakalım beyefendi. Önce sen birlikte çalışacaksın bizim muhtarlar toplantısına geleceksin. Neden gelmiyorsun? Muhtarlarımızla toplanıyoruz her ay fikir alışverişi yapıyoruz.  İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin müdürü geliyor. İZSU, İZULAŞ, ESHOT ve İZBETON temsilcileri geliyor. Hep beraber çalışmalar yapıyoruz. Buradaki diğer muhtar arkadaşlarımızı yok sayarak her şeye sahip çıkıyor" açıklamasını yaptı. 

 

 

‘Asfalt çalışmaları çarşamba günü başlıyor’

Ulucak mahallesinde başlayacak olan asfalt çalışmaları ve genel siyasete bakışlarına yönelik bilgi vererek sözlerini noktalayan Karakayalı, ‘’ Ulucak mahallemizde asfalt çalışmaları önümüzde ki çarşamba günü başlayacak buradan bilgisini vermiş olayım. Biz, parti gütmeksizin onlara nasıl hizmet veririz? Parti ayrımı yapmadan  toplumu nasıl  birleştirebiliriz? Biz  bunlarla uğraşıyoruz. Öbür taraftan arkadaşlarımız maalesef körüklüyorlar. Biz biriz beraberiz. Kadınmızla erkeğimizle örgtümüzle başkanımızla bütün her şeyimizle canla başla bu memlekete Kemalpaşamıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Ve bu şekilde daha hızlı daha çok daha iyi çalışacağız. Kemalpaşamızı layık olduğu yere getireceğiz. Benim hedefim bu istediğim şeyde bu. Kimse gölge etmesin. Kimse hak etmediği bir şekilde kendini üst düzeye çıkarmasın. Çünkü hak etmiyor bir telefonla görüşüpte fotoğraf çekmekle bu işler olmuyor. Ben belediye başkanıyım biz hiçbir şey yapmıyoruz, İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçe başkanı, yerel hizmetler müdürü hiçbir şey yapmıyor her şeyi bu yapıyor. Herkes kendini denk alsın" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum