Başkan İduğ kara nakliyecilerinin sorunlarını dinledi

EGEOLAY/Bornova’daki sanayi siteleri ve esnaf odaları başkanlarının katılımıyla Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un öncülüğünde kurulan Başkanlar Kurulu, ikinci toplantısını Işıkkent’teki Kara Nakliyecileri Sitesi’nde yaptı.

Başkan İduğ kara nakliyecilerinin sorunlarını dinledi
Editör: Ege Olay
07 Ocak 2020 - 10:39
Düzenlenen aylık toplantıların, sorunları yerinde tespit etme ve çözüme ulaştırma adına çok önemli olduğunu söyleyen Başkan İduğ, “Sanayi sitesinde yetişen biri olarak yaşadığınız sıkıntıları çok iyi biliyorum. Bize gelen sorunları anında çözmeye çalışıyor ya da ilgili kurumlara iletiyoruz. Hepinizin fikirleri bizim için çok değerli. Sizler bizim üçüncü gözümüzsünüz”dedi. 





Türkiye’nin her yerinden binlerce kamyoncunun geldiği Nakliyeciler Sitesi’nin çok önemli yer olduğuna dikkat çeken İduğ, Nakliyeciler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Çetin ve Kara Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Geyik’ten bilgi aldı, esnafın sorunlarını dinledi. 

Toplantıya; Bornova Oto Tamircileri Odası Başkanı Bülent İşçi, 2. Sanayi Sitesi Başkanı Erol Çamkıran, 3. Sanayi Sitesi Başkanı Yalçın Dönmez, 5. Sanayi Sitesi Başkanı Turgay Avcı, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata, Dökümcüler Odası Başkanı Muzaffer Üründü, Mİ-KA İş Sitesi Başkanı Mehmet Tosun, Ak Parti Bornova İlçe Başkanı Cevdet Çayır, Kara Nakliyeciler Sitesi Başkanı Adnan Çetin, Kara Nakliyeciler Sitesi Derneği Başkanı Zeki Geyik ile oda ve sitelerin temsilcileri katıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum