Başkan Ergin projelerini Tanıttı

EGEOLAY/Pandemi genelgesi kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasaklarını fırsata çeviren Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Avalık’a davet ettiği Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a projelerini tanıttı.

Başkan Ergin projelerini Tanıttı
Editör: Ege Olay
21 Aralık 2020 - 12:42
Projesi tamamlanan, temeli atılan ve projelendirme aşamasındaki çalışmalarını Başkan Yücel’e yerinde tanıtan ve bilgi veren Başkan Ergin, ortak hareket edildiğinde birçok projenin hızlanacağını ve zamanından önce tamamlanacağını söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da birçok projede Ayvalık Belediyesi’ne destek sözü verdi.

Ayvalık Belediyesi hizmet binası olması planlanan eski vergi dairesi, turistik tesis ve kongre merkezi yapılması düşünülen eski otogar, belediye işletmesinde kafeterya olarak hizmet verecek Cennet Tepesi, marina, yat ve çekek yeri, Kırlangıç tesisleri,  Yunus Emre Parkı, BASKİ çalışmaları, kaldırım düzenlemeleri gibi birçok konuda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve daire amirlerini bilgilendiren. Başkan Ergin, “Birçok önemli eseri ortaya çıkaracak ve Ayvalık halkına armağan edeceğiz” dedi.

Ayvalık için yapılan ve hayata geçirilmesi planlanan her projede Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket ettiklerini belirten Başkan Ergin, “Belediyemiz bünyesinde çalışmalarına başladığımız ve hayata geçireceğimiz projeler ile ilgili Başkan Yücel ile fikir alışverişinde bulunduk. Sağ olsun birçok projede destek sözü verdi.  Önümüzdeki çalışma döneminde pandemi nedeniyle yaşanan sıkıntı ve olumsuzluklara karşın birçok önemli projeyi tamamlayacak ve yaşama geçireceğiz” diye konuştu
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum