Altay'ın Mutlu Günü

EGEOLAY/Altay Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler, haber spikeri Alev Olgay ile hayatını birleştirdi. Nikah töreni, Altay Camiası ile spor ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Altay'ın Mutlu Günü
Editör: Ege Olay
21 Eylül 2019 - 11:34
Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Sportif Direktör Özden Töraydın, kulüp yöneticileri ve siyah-beyazlı futbolcularla birlikte, siyaset, spor ve basın camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı nikah töreninde evliliği resmileştiren isim Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ oldu. Nikah töreninde çiftin şahitliklerini; Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Emin Aksoy ve Sadettin Alp yaptı.

Aileden Altaylı olan Can Erbesler’in siyah-beyazlı kulübe mesleki tecrübesiyle kısa zamanda medya, iletişim ve sosyal projeler alanında büyük katkı sağladığını söyleyen Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu çifte sonsuz mutluluklar dilerken; çift attıkları imza sonrası ilk fotoğrafı Altay Ailesi ile birlikte çektirdi.

Davetliler, Güzelbahçe Parc Ceremonie Kilizman’da düzenlenen nikah töreninin ardından verilen kokteyl ve yemekte keyifli dakikalar geçirdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum