AK Partili Sürekli, "İzmir Gündoğdu Meydanı'nda tarih yazdı"

EGEOLAY/AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, çalışmalarına Bergama ve Aliağa ilçelerinde devam etti. Gündoğdu Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla düzenlenen Büyük İzmir Mitingi’ne değinen Sürekli, “İzmir Gündoğdu Meydanı’nda tarih yazdı. Cumhurbaşkanımıza güçlü desteklerini gür bir sesle gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Partili Sürekli, "İzmir Gündoğdu Meydanı'nda tarih yazdı"
Editör: Ege Olay
01 Mayıs 2023 - 10:48
Bergama ilçesindeki programına, Fatih Mahallesinde, Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar’ın bir süre önce kaybettiği babası için gerçekleştiren Mevlid-i Şerife katılan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli daha sonra Ürkütler Mahallesine geçti. Burada düzenlenen geleneksel köy hayrına katılan AK Partili Sürekli, ilgi ve desteklerinden dolayı mahalleliye teşekkür etti.
 
“İzmir Gündoğdu Meydanı’nda tarih yazdı”
 
Daha sonra Karalar ve Katrancı mahallerinde esnafları ziyaret etti mahalleli ile hemhal oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen Büyük İzmir Mitingi için İzmirlilere teşekkür eden Sürekli, “Güzel İzmir’imizi birileri çantada keklik sanıyor. ‘Kimi aday göstersek nasıl olsa seçilir’ diye düşünenler hayal kırıklığına uğrayacak. İzmirli Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na olan desteklerini Gündoğdu Meydanı’nı hıncahınç doldurarak gösterdi. İnanılmaz bir enerji vardı alanda, muhteşem görüntüler kaldı hafızalarımızda. İzmirli, kendisini kimin daha başarılı şekilde temsil edeceğine karar vermiş durumda. En ufak bir olumsuzluk yaşanmadan adeta bayram havasında bir miting gerçekleştirdik. Alanları bayraklarıyla aileleriyle birlikte dolduran tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
İzmir şahlanmaya hazır
 
Programına Aliağa ilçesinde devam eden Sürekli’nin ilçedeki ilk durağı Seçim Koordinasyon Merkezi oldu. Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Sürekli, “İzmir şahlanmaya hazır olduğunu tarih yazdığı mitingde gösterdi. Şimdi sırada 14 Mayıs seçimleri var. Tüm teşkilatlarımızla birlikte kapı kapı dolaşarak AK Parti hükümetlerimizin yatırımlarını ve projelerini anlatacağız. Türkiye Yüzyılı’nı, ülkemizin nasıl şahlanacağını anlatacağız” dedi. Ardından Karakuzu, Uzunhasanlar ve Çıtak mahallelerini ziyaret eden Sürekli, mahallelilere ilgi, destek ve teveccühleri için teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum