AK Partili Kırkpınar, Tire ve Gaziemir'de Erzurumlularla bir araya geldi

EGEOLAY /AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, Gaziemir ve Tire'de Erzurumlularla bir araya geldi. Tire ve Gaziemir'de seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili Kırkpınar Tire Erzurumlular ve Gaziemir Erzurumlular Derneği'ni ziyaret ederek, 31 Mart seçimlerinin hem yerelde hem de genelde önemli olduğunu vurguladı.

AK Partili Kırkpınar, Tire ve Gaziemir'de Erzurumlularla bir araya geldi
Editör: Ege Olay
25 Mart 2019 - 11:18
Erzurumluların vatanperver olduklarına dikkat çeken Kırkpınar, "Söz konusu vatan ve millet olunca; Erzurumlular canlarıyla mallarıyla büyük bir özveri gösterip, devletinin ve milletinin yanında yer alırlar. Sevgili hemşehrilerim; hem yerelde hem de genelde büyük bir oyunla karşı karşıyayız. Bizler perde arkasında görmediğimiz şeyleri basitmiş gibi algılayabiliriz. İnanın gerçekten çok büyük oyunlar oynanıyor. Burada Cumhur ittifakının adayı arkadaşlarımız var. Hepsi prıl pırıl sizlere hizmet etmek için gece gündüz demeden gayret gösteriyorlar. Gelin hep birlikte genelde Sayın Cumhurbaşkanımıza yerelde sayın cumhurbaşkanımızın tensipleri ile aday gösterilmiş arkadaşlarımıza sahip çıkalım. Mesele memleket meselesi.." ifadelerini kullandı. 

"Biz milletin hizmetkarlarıyız"

AK Parti'nin millete hizmet etmek için Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yola çıkan kadrolar olduğunu belirten Kırkpınar, "Hedefimiz milletimizin önündeki engelleri kaldırmak. Milletin hukukunu korumak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı her ferdin nerede yaşarsa yaşasın vatan sathında önündeki engelleri kaldırmak, ülkemizi muasır medeniyet seviyesi üzerine taşımak. Bunun için bizler gece gündüz demeden 31 Mart akşamına kadar çalışacağız, sizler de üzerinize düşeni yapıp, sizin hizmetkarınız olan bu kadroları mahcup etmeyeceksiniz inşallah" dedi. 

Ülkemizde yaşanan gelişmelerin arkasında millet olduğunu vurgulayan Kırkpınar, "Bize güçlü destek vermeseydiniz zayıf hükümetler bu cesur hizmetleri yapabilir miydi? Bu nedenle oyunuzun gücünün farkında olun. 31 Mart'ta yeniden sandıktayız. Millete hizmet yolunda bundan önce olduğu gibi bundan sonra da güçlü desteğinizi vereceğinize yürekten inanıyoruz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum