Ak Partili Kırkpınar'dan Sürpriz Doğum Günü Ziyareti

EGEOLAY/AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bayraklı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen karınca modeli saha çalışması kapsamında, parti üyesi Pınar Şems Kavak için düzenlenen sürpriz doğum günü kutlama programına katıldı.

Ak Partili Kırkpınar'dan Sürpriz Doğum Günü Ziyareti
Editör: Ege Olay
20 Ağustos 2021 - 11:54
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı tarafından karınca modeli saha çalışması düzenlendi. Programa katılan AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Yaşar Kırkpınar, parti yöneticileri ile birlikte ilk olarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
                     
Ardından partinin kurucu üyelerinden Osman Akan’ı evinde ziyaret eden Kırkpınar, AK Parti’nin siyasi bir partinin yanı sıra vefa ve dava hareketi olduğunu belirtti. AK Parti’de yönetici olan herkes için vefanın önemli olduğuna vurgu yapan Kırkpınar, “AK Parti olarak ülkemizin o sıkıntılı günlerinde ‘Karanlığa kapalı, aydınlığa açık’ anlayışı ile kurulduğumuz o günden bu güne kadar millete hizmet yolunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde emin adımlarla ilerlerken, o günlerde bu partiye hizmet etmiş büyüklerimizi de unutmayarak sürekli ziyaret ediyor ve hayır dualarını alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ev ziyaretinin ardından Ardahan İli Hanaklılar Derneği’ni de ziyaret eden Kırkpınar, derken ziyareti sonrası Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından organize edilen doğum günü kutlamasına katıldı. Parti üyesi olan Pınar Şems Kavak’ın doğum gününü kutlayan Kırkpınar, Kavak’a ailesi ile birlikte uzun ömürler temennisinde bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum