Ak Parti Buca'da Kalfaoğlu mazbatasını aldı

EGEOLAY/İzmir’de Ak Parti’nin kongre maratonu devam ederken kongresini tamamlayan en büyük ilçe Buca’da, İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu mazbatasını aldı.

Ak Parti Buca'da Kalfaoğlu mazbatasını aldı
Editör: Ege Olay
14 Ekim 2020 - 11:54


Olağan Kongre’nin ardından çalışmalarının ivmesini artırarak sürdürdüklerini söyleyen Başkan Kalfaoğlu, mazbatasını Yönetim Kurulu Üyeleri ve Buca Belediyesi Ak Parti Meclis Grubu ile birlikte aldı.

Daha sonra Buca Çevik Bir Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Ak Partililer, birlik ve beraberlik içerisinde, Buca’da partilerini birinci yapmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

 

“SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”

 

Çevik Bir Meydanı’ndaki törene İlçe Başkanı Kalfaoğlu ile birlikte, Yönetim Kurulu Üyeleri,  Buca Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Ekrem Gündoğdu, Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Kemal Akdoğan ve teşkilat mensupları katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Ak Parti Buca İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu, üzerlerine aldıkları sorumluluğun farkında olduklarını, büyük bir ailenin mensupları gibi, elbirliğiyle Ak Parti bayrağını daha yukarılara taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Buca’nın CHP’li belediye tarafından yönetildiğini hatırlatan İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu, “Buca ne yazık ki hak ettiği ve bir belediyeden beklenen hizmeti alamıyor. Başta; trafik, ulaşım, altyapı, temizlik gibi onlarca problem maalesef çözümsüz bekliyor. Bizler, Bucalı hemşehrilerimize bu eksiklikleri ve yapılmayan icraatları anlatmaya devam edeceğiz. Meclis Grubumuzla senkronize bir şekilde, yapılması gereken, ancak eksik bırakılanları hatırlatmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.