Yücel ve Yönetimine Ziyaretçi Akını

EGEOLAY /Cumhuriyet Halk Partisinin İzmir’de gerçekleştirdiği il kongresinin ardından üst üste ikinci defa il başkanlığı görevine seçilen, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yeni yönetimine tebrik ziyaretleri başladı. Yücel, ziyaretlerin örgütün birliğinin bir göstergesi ve CHP iktidarının habercisi olduğunu ifade etti.

Yücel ve Yönetimine Ziyaretçi Akını
Editör: Ege Olay
27 Şubat 2020 - 16:31
Yapılan il kongresinin ardından CHP İzmir il başkanlığı ziyaretçi akınına uğruyor. İl başkanı Yücel’e ve yeni yönetimine tebrik ve destek ziyaretlerinde bulunanlar arasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, ilçe örgütleri, belediye başkanları, İYİ Parti İzmir İl Başkanı ve  Sivil Toplum Kuruluşları da bulunuyor.

Örgüt içi olan ziyaretlerin partinin birliği ve gücünü,  STK ve vatandaşların ziyaretlerinin de CHP’ye olan inancı ve güveni gösterdiğini ifade eden Deniz Yücel, ziyaretlere ilişkin şu açıklamaları yaptı.

İZMİR’İN İLGİSİ, ÖRGÜTÜMÜZÜN BİRLİĞİ İKTİDAR HABERCİSİDİR

İl kongremizin ardından örgütümüz ve İzmirlilerin ziyaretleri ile onurlandırılıyoruz. Bu ziyaretler hem benim hem de yönetimim için çok anlamlı ve motive edici. İl kongresinde de söylemiştim, kongrelerimiz partimizin iktidar yürüyüşüne ve mücadelesine büyük güç kattı. Türkiye’nin AKP iktidarı tarafından içine sokulduğu yokluk ve savaş ortamından kurtulmamızın, halkın gerçek sorunlarıyla ilgilenilmesi ve bu sorunların çözülmesinin tek yolu var, o da CHP iktidarıdır. Ne mutlu ki halkımızda bunun farkında ve bu yolda partimize büyük bir ilgi ve destek var. Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve ilkelerini belirlediği bir partinin üyeleriyiz. Halkın refahı ve mutluluğu, Türkiye’nin itibarı ve cumhuriyetimizin yaşatılması için, bundan sonra da bundan önce yaptığımız gibi çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Artık herkesin ortak fikridir ki, yapılacak ilk seçimde CHP iktidara gelecek. Herkes şundan emin olsun, iktidara gelecek olmamızın bize yüklediği sorumluluğun farkındayız. Bu sorumlulukla ve tüm ilçe örgütlerimizle birlikte, bizi iktidara taşıyacak halkımızın bu desteğine layık olmak için canla başla çalışıyoruz. İzmirli vatandaşlarımızın bizlere olan desteği ve örgütümüzün sarsılmaz birliği CHP iktidarının habercisidir.

ZİYARETLER ÇOK ANLAMLI VE ÖNEMLİ

Kongrenin ardından il başkanlığına yapılan ziyaretlerin CHP İzmir örgütünün birbirine nasıl güçlü bir bağla kenetlendiğinin ispatı olduğunu ifade eden CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, gün içinde ziyarete gelenlere ayrı ayrı teşekkür etti. Yücel,  “ İl yönetimimizi tebrik etmek ve bizlere destek vermek için il başkanlığımızı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Yıldırım Kaya başta olmak üzere Bergama, Foça, Narlıdere, Karaburun CHP ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, Foça Belediye Başkanımız Fatih Gürbüz’e ve Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin’e verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca hem kongremize katılan hem de ziyaretimize gelerek bizleri tebrik eden Millet ittifakı bileşenimiz İYİ Partinin değerli il başkanı Hüsmen Kırkpınar’a da çok teşekkür ediyorum.  İzmir’de hep destekçimiz olan, birlikte mücadele verdiğimiz Sivil Toplum Kuruluşlarının değerli başkan ve üyelerinin, ayrıca il başkanlığımıza gelerek başarı dileklerini ileten İzmirli vatandaşlarımızın gösterdikleri ilgi de bizler için son derece anlamlı ve önemli. Tüm bu ziyaretler, CHP İzmir İl Yönetimi olarak ne kadar büyük bir sorumluluğumuz olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor. Bu ilgi ve destek, bizi yapacağımız işler öncesinde daha da motive ediyor” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum